Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi sey daha söylemek istiyorum bu ilacin agizdan olanida var ama vajina dan olanin daha etkili oldugunu doktorum söyledi
Ben On Gün Hiç Kalkmadan Yattim şimdi Ise Normal Yaşiyorum Tabi Daha Dikkatli.işe De Gidiyorum.ama Yorulunca Ehemn Sağ Kasiğim Ağrimaya Başliyor.bi De Bu Mide Bulantisi Bitirdi Beni...
Yok Canim Allahtan Yoğun Değilim.genelde Oturuyorum.çok şükür Işim çok Rahat Ama Sende Dikkat Etmelisin.o Günleri Hastane De Geçirdiğim O Kötüleri Kimsenin Yaşamasini Istemem.rabbim Kimseye Vermesin....sende Yeğenime Iyi Bak Tamam Mi
bende kullandım birinci kullagımda düşük tehlikesi vardı ve düştü şimdide hamileyim ve yine kullanıyorum bi sorun oldugundan deyil benim bundan önce ikitane düşük oldugu için şimdi bu ilacı verdi doktor vajinal bölgeden kullanıyorum ilacı yatarken alıyorumki geri gelmesin diye
Arkadaşlar ya ben bu progestanı vajinadan atıyorum bir müddet sonra geri geliyor aranızda kullanmış ya da kullananlar varsa size de aynısı oluyor mu lütfen bana yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar ya ben bu progestanı vajinadan atıyorum bir müddet sonra geri geliyor aranızda kullanmış ya da kullananlar varsa size de aynısı oluyor mu lütfen bana yardımcı olur musunuz?