canım bebeğin hayırlı olsun aşılamayla mı hamile kaldınark mrb bende ctesi günü aşılamam yapıldı banada crinone jel verdi her akşam kullanmamı söledi doktor. umarım bendede işe yarar bende pco var hayrlısı Allahtan bakalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bebeğin hayırlı olsun aşılamayla mı hamile kaldınark mrb bende ctesi günü aşılamam yapıldı banada crinone jel verdi her akşam kullanmamı söledi doktor. umarım bendede işe yarar bende pco var hayrlısı Allahtan bakalım
kızlar merhaba bana doktorum progestan verdi ama düşük tehlikem yok karın ve kasık ağrım olduğu için verdi ve corasprin folikasit verdi sizce bu progestan ve corasprini kullanmanda sakınca var mı yardımcı olur musunuz?
Kızlar Allah aşkına nasıl vajinadan koyuyorunuz ben sinir stres oldum artık hem çok acıyor bunu koymaya çalışırken hem de geri çıkıveriyor
6 haftalık hamileyim kahverengi lekelerim var doktor progestan ı sabah iç akşam vajinadan kullan dedi aranızda bu şekilde kullanan varmı
fazla ıslatma bence ıslak kalması mantara sebep olur minicik bi hap ztn brnde 5 hafta kullandım 30dan 35e kdr :)Kızlar mesajı yazalı neredeyse üç ay oluyor artık iyice alıştım işin püf noktası vajinayı ıslatıp öyle koymak
Canım doktorun nasıl kullan dediyse öyle kullan Ben de kanama geçirip hastanede yattığım zaman hem ağızdan hem vajinadan almıştım
aynı hap ztn gündğz hareket halindd olacağından fitil şeklindr dışarı çıkar die gündüz ağızdan al demiştir doktorun ağızdan alınca daha çok yan etkisi olur vajinal alırsan hrm yan etkisi olmaz hem de daha etkili diyolar6 haftalık hamileyim kahverengi lekelerim var doktor progestan ı sabah iç akşam vajinadan kullan dedi aranızda bu şekilde kullanan varmı
Ya ben niye beceremiyorum vajenden atmayıresmen içeri girmeyip dışarda eridi
![]()
Parmağını ıslatıp vajene mi soktun sonra da hapı mi ittin öyle mi oluyor ?Canim ben ilk zamanlar cok zorlaniyordum senin gibi.. Hatta bu topikte de mesajim vardir belki Sonra vajinayi islatip yani kayganlastirip koymanin etkisini ogrendim ve rahat ettim
Kaçıncı haftaya kadar kanamanz oldu6 haftalık hamileyim kahverengi lekelerim var doktor progestan ı sabah iç akşam vajinadan kullan dedi aranızda bu şekilde kullanan varmı