Aşılama progestan kullananlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

derin35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
1.352
27
108
arkadaşlar cuma günü aşılama oldum doktor progeston verdi sabah akşam iç dedi ama bugün acillik oldum baş dönmesi içime fenalık geliyor ve tansiyonum düşüyor ilaçtanmı bilmiyorum cumarteside oldum o zaman akşam ilacını içmeyi unutmuştum 2 tane birden içmiştim herhalde ondan oldu diye düşünmüştüm ama bugün yine oldu sizede aynı şeyler oldumu ilacın yan etkisimi anlayamadım bugün acildeki doktor bu ilaç böyle şeyler yapmaz dedi ama pek bilgisi olduğunuda sanmıyorum

arkadaşlar cuma günü aşılama oldum doktor progeston verdi sabah akşam iç dedi ama bugün acillik oldum baş dönmesi içime fenalık geliyor ve tansiyonum düşüyor ilaçtanmı bilmiyorum cumarteside oldum o zaman akşam ilacını içmeyi unutmuştum 2 tane birden içmiştim herhalde ondan oldu diye düşünmüştüm ama bugün yine oldu sizede aynı şeyler oldumu ilacın yan etkisimi anlayamadım bugün acildeki doktor bu ilaç böyle şeyler yapmaz dedi ama pek bilgisi olduğunuda sanmıyorum

canım ben gebeliğimde kullanmıştım progestanı. çok fazla uyku hali yapıyordu. başka yan etkisini görmedim. doktorunla konuştun mu peki. yan etki yaptıysa kullanma istersen.

:26:
Canım benim doktorum vajinal yolla almamı söyledi ağızdan alınca yan etkisi çok oluyormuş ben günde 3defa almama rağmen uyku hariç bı etkisini gormedim

merhaba canım inşalah aşılaman tutar

bu hapı bende 1 hafta öncesine kadar kullanıyordum aşırı baş dönmesi konuşamama halsizlik uyku yapıyor içtikten 1 saat sonra başlıyor yan etkisi başın dönmeye başlayınca yat uyu kalkınca bişeyin kalmaz ayrıca sakın ilacını ihmal etme bu ilaç bebeğin tutunmasına yardımcı oluyor diye biliyorum ha canım aşırı terleme yanmada yapıyor:1:

Son düzenleme:
canım çalışmasam yatcam ama çalışıyorum doktoru aradım günde 2 tane alıyodum akşam vajinadan 1 tane al dedi bakalım onu nasıl yapcam

valla içimi rahatlattınız.çnkü bnde hamile kalmak istiyorum 9 aydır istiyoruz ama olmayınca dr verdi progestanı.ağız yoluyla alıyordum bugün 3. günüydü bnde o kdr kötü oldumki acilden geldik 2 saat önce.aşırı baş dönmesi mide bulantısı konuşamama vede konuşanı anlayamama oldu.gittik acile dedim progestan kullanıyorm diye.dr hiç bi muayne etmeden orta kulak iltihabı dedi.serum taktı.şaştım kaldım ya bi muayene olmadan nasl anladı hatta ilaç bile yazdı almadık bilerek.demekki ilaçtan oluyormuş bk.aşağıdan kullansam daha iyi olck sanırım.

evet canım ondan sonra ben hep aşığıdan kullandım bi problem olmadı

Back
X