Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 gündür k.rengi akıntı ve arada kan gibi oluyor.progestan kullanıyorum.inşallah düşük olmaz çarşammba dra gidicem şu anda 4hafta 4 günlük hamileym
4 gündür k.rengi akıntı ve arada kan gibi oluyor.progestan kullanıyorum.inşallah düşük olmaz çarşammba dra gidicem şu anda 4hafta 4 günlük hamileym
Düşük olsa ağrıdan sancidan yerinde duramaz hastanelik olurdun doğum sancisiyla birebir 3 gün sancidan ağrıdan yerinde duramazsin inlersin evin içinde düşük dediğin sızı ile olmuyo cnm normal adet oluyosun belkide ilcacin etkisi 10 günde veya 12 günde geçiyor negatif çıkmış eğer düşük olsaydı emin ol negatif çıkmazdı hemdeMerhaba bende gebelik ihtimalime karşı doktor çatlatma iğnesi sonrası progestan verdi. 11 Nisanda başladım ilaca. Düne kadar tüm belirtilerim vardı. İlacın etkisi de olabilir tabii ama dün kahverengi bir pıhtı geldi benden kağıda. Kasıklarda sızı oldu akşam şiddetli olmasada. Bugün ama hiç bir etki yok. Ne göğüslerde sızı ne baş dönmesi. İdrar testi negatif. Henüz erken belki ama. Kafama takıldı. Düşük mü oldu acaba.