• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

progestan kullandığı halde düşük yapan varmı?

hazinem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2008
374
31
123
4 gündür k.rengi akıntı ve arada kan gibi oluyor.progestan kullanıyorum.inşallah düşük olmaz çarşammba dra gidicem şu anda 4hafta 4 günlük hamileym

ben tedavi sürecinde drum progestan verdi düşük tehlikem zaten rahim şeklinden dolayı vardı kullandım ama yine de düşükle ssonuçlandı:( yani düşecekse o düşüyor yoksa hiçbi kuvvet düşüremz çok dikkatli ol uzan sürekli iş yapma bence benim ilk gebeliğimdi anlayamadım

canım benım progestanın prospektusunde de yazar , yanı eger bebek düşücekse buna progestan engel olmaz...eger bebek saglıklıysa engel olabılır..ama bebek saglıksızsa ve düşük olcaksa bunun önüne hiç bır sey gecemıyor..bende kullandım hemıde bıtırdım kutuyu...ama kutu bıttıkten sonra düşük oldu.

4 gündür k.rengi akıntı ve arada kan gibi oluyor.progestan kullanıyorum.inşallah düşük olmaz çarşammba dra gidicem şu anda 4hafta 4 günlük hamileym

aradasim, boyle bir soruya karsilik moralini bozacak cevaplar alabilirsin. hersey kader kismet meselesi, onlemini aldiktan sonra allaha guven... senin morale ihtiyacin var, baskalarinda dusukle sonuclandi diye sana da aynisi olcak diye birsey yok. umudunu yitirme, saglikli ise hayirlisiyla kucagina almayi nasib etsin allah.. her isteyene versin...
demem o ki, moralini bozacak seylerden uzak dur, allaha guven... :teselli:

cnm kötü şeyler düşünme,belki tutunuyormuş,bende kullandım ayın 6sında bitti,ve hala adet olmadım,bende beklıyorum bakalım ne olacak.

canını sıkmak istemem nolur yanlış anlama ama ben ilk hamileliğimde günde 2 defa jel sıkıyodum düşük olmasın diye ama maalesef 6 haftalıkken kaybettim bebeğimi. ama şöyle de bir arkadaşım var 8 haftasında aynı senin tarif ettiğin gibi koyu kahverengi kanaması oldu ilacını günde 3 e çıkardı doktor koyu kahverengi kanama içte olan bir kanamanın durduğu ve onun kalıntılarının geldiğini şöylemişti maşallah şimdi 4.5 aylık bir sorunu yok umarım seninkide geçer Allah yavrunu sana bağışlar.

canım umarım bi terslik olmaz. benim bildigim progestan senin rahim kaslarını kuvvetlendiriyor ve senden kaynaklanabilecek dusuk olayını engelliyor ama bebegin oluşumunda bir problem varsa, o zaman yine de dusuyor. benim de 6. haftamdan itibaren kahvemsi ve arada kana benzer lekelenmelerim oluyordu doktor 3 e cıkardı progestanı ve ne yazıkki 8. hafta basında dusuk yaptım. gerci ben hic kalp atısı bişle gormemiştim buyuk ıhtimal problemli bi oluşumdu ! bebegin saglıklıysa tutunur degilse doga kanunu ne yazıkki... allah yardımcınız olsun umarım saglıkla kucagına alırsın..

ben kullandim ama bebegimi 12 haftalikken kaybettim.Önceleri hicbir sorunum yoktu,6.haftadan sonra kanamam olmustu.Fakat tanidigim bircok arkadasim da kullandi ve simdi bebeklerini saglikli bir sekilde kucaklarina aldilar.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin ins.

Merhaba bende gebelik ihtimalime karşı doktor çatlatma iğnesi sonrası progestan verdi. 11 Nisanda başladım ilaca. Düne kadar tüm belirtilerim vardı. İlacın etkisi de olabilir tabii ama dün kahverengi bir pıhtı geldi benden kağıda. Kasıklarda sızı oldu akşam şiddetli olmasada. Bugün ama hiç bir etki yok. Ne göğüslerde sızı ne baş dönmesi. İdrar testi negatif. Henüz erken belki ama. Kafama takıldı. Düşük mü oldu acaba.

Merhaba bende gebelik ihtimalime karşı doktor çatlatma iğnesi sonrası progestan verdi. 11 Nisanda başladım ilaca. Düne kadar tüm belirtilerim vardı. İlacın etkisi de olabilir tabii ama dün kahverengi bir pıhtı geldi benden kağıda. Kasıklarda sızı oldu akşam şiddetli olmasada. Bugün ama hiç bir etki yok. Ne göğüslerde sızı ne baş dönmesi. İdrar testi negatif. Henüz erken belki ama. Kafama takıldı. Düşük mü oldu acaba.
Düşük olsa ağrıdan sancidan yerinde duramaz hastanelik olurdun doğum sancisiyla birebir 3 gün sancidan ağrıdan yerinde duramazsin inlersin evin içinde düşük dediğin sızı ile olmuyo cnm normal adet oluyosun belkide ilcacin etkisi 10 günde veya 12 günde geçiyor negatif çıkmış eğer düşük olsaydı emin ol negatif çıkmazdı hemde

merhaba kizlar, progesteron degeriniz ne kadardi ki ekstra progesteron kullandiniz?

Back
X