PROGESTAN KULLANDIKTAN KAÇ GÜN SONRA ADET OLDUNUZ??

kezican

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2015
150
78
18
KIZLARR DOKTORUM BU AY KLOMENDEN SONRA SAT 19. GÜNÜ BAŞLAYIP 10 GÜN BOYUNCA GÜNDE 3 KEZ KULLANMAM İÇİN PROGESTAN VERDİ.VE HAPIN BİTTİĞİ GÜN GEBELİK TESTİ YAP DEDİ.HAPIM YARIN AKŞAM BİTER VE BEN NORMALDE 10-11 OCAKTA REGL OLMAM GEREKİYOR.

SORUM ŞU ADET GÜNÜME HAP BİTTİKTEN SONRA 4 GÜN DAHA VAR.ADETİM GEÇMEDEN GEBELİK TESTİNDE POZİTİF ÇIKAR MI??:KK17:

YA DA KAÇ GÜN SONRA ADET OLURUM??:KK17:
KAFAMDA DELİ SORULAR.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER..:KK15::KK15:

Adetten 4 gün önce de olsa kan testi yaptırsan az çok bir değer çıkar ama en azından 2 gün daha geç yapsan. Niye okadar acele etti doktorun

Adetten 4 gün önce de olsa kan testi yaptırsan az çok bir değer çıkar ama en azından 2 gün daha geç yapsan. Niye okadar acele etti doktorun
Ben de anlam veremedim niye bu kadar acele etti doktorum.ben yine de adet günüm de tekrar yapacağım testi. Tabii eğer adet olmazsam.yada dediğiniz gibi en iyisi kan testi

bendee akılsız vıcdansz bır doktorun ellıne dutum ıkı ay önce banada progestan verdı klomendn snra dengem alt ustu oldu regl tarıhlerımde degıstı ben bu ılacx bıttıkten 3 gun snra adet oldm hmmde baya kanama gecrdm

bendee akılsız vıcdansz bır doktorun ellıne dutum ıkı ay önce banada progestan verdı klomendn snra dengem alt ustu oldu regl tarıhlerımde degıstı ben bu ılacx bıttıkten 3 gun snra adet oldm hmmde baya kanama gecrdm
brnh brnh çok geçmiş olsun tatlım.bugün doktorun söylediği gibi gebelik testi yaptım yine sonuç negatif.ve biraz önce doktorumu aradım asistanına anlattım durumu,adetime daha 3 gün var diye. ve bana dedi ki kan testinde hcg ye baktırmanız gerekirdi dedi.ve şu an doktorun beni aramasını bekliyorum.olmadı iş çıkışı bir kan testi yaptırırım:KK14::KK14:

kızlarrr adetime 1 gün kala yani bugün yaptığım test.ve sabah ilk idrar değil 3. idrar sonucu bu.yorumlarsanız çok sevinirim.

Eklentiler

• 20160110_120224.webp
    20160110_120224.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 4.421
canim belirtilerin var miydi? Bende bu ilaci kullaniyorum. Hamilelik belirtisi yasadiysan yazar misin? Allah bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin:anneadayı:
Aminn canım cumlemize inşaallah.belirtilerim vardı cnm,adet zamanı göğüs ağrısı ve şişligi gibi bir durum olmadı bende.sadece göğüs uçlarım da zaman zaman sızlama oldu.ve karında adet olacakmisim gibi 5 dk süren sancilarim oldu.hepsi bu.

Aminn canım cumlemize inşaallah.belirtilerim vardı cnm,adet zamanı göğüs ağrısı ve şişligi gibi bir durum olmadı bende.sadece göğüs uçlarım da zaman zaman sızlama oldu.ve karında adet olacakmisim gibi 5 dk süren sancilarim oldu.hepsi bu.
Anladim cnm. Coook sevindim sizin adiniza. Insallah darisi bizlere. Bendede gogus agrisi var. Bi de beyaz akinti geliyor. Ama ilacin etkileri bendekiler galiba :110:

Anladim cnm. Coook sevindim sizin adiniza. Insallah darisi bizlere. Bendede gogus agrisi var. Bi de beyaz akinti geliyor. Ama ilacin etkileri bendekiler galiba :110:[/QUOTE

teşekkürler canım.Allahım dileyen herkese nasip etsin. senin kaç günün kaldı bat a?ben biraz önce kan verdim.sonuç 1 saate çıkar sizinle yine paylaşırım inşallah.

Back
X