Progestan kullanıcıları acil bakabilir mi ???

Denizell

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2018
89
43
88
37
Kızlar gebeliğimin başından beri Progestan kullanıyorum fitil şeklinde 18+4 haftalık oldu çok şükür şimdi geceleri kullanırken son bir kaç gündür hiç ileri itemiyorum sanki bir şeye takılıyor perde var gibi şu bir kaç günde yorucu işler yapmak durumunda kaldım çalışıyorum çünkü acaba bebek aşağı mı indi korkusu yaşıyorum normal mi kızlar bilgisinolan var mı haftası ilerlediği için mi ileri itemiyorum....

Fitili biz de kullaniyoruz. İğneyi de 12 haftalikken kesti. Bebek asagi inmemistir fitille ilgili ilerleyen dönemlerde ciddi sorunlar oluyor. Kasinti agri iltihap gibi. Burada bile forumda bir sürü bu konuda sorun yaşayanlar var. Doktorunuza hemen gidin konuşun hem cocuga bakar hem de jel yerine hapa cevirir belki

Arkadaşlar merhaba benim acil bir sorunun cevabına ihtiyacım var.. tüp bebek ile transferim yapıldı bugun 13.gün doktorum 14.gün teste çağırdı herşey kesin olsun dedi.ve benim bugün adetimin 5.günü ve olmadım. Kafamdaki soru şu progestan ve estrofem kullanıyorum acaba adetim ondan dolayı mı olmadı???

Arkadaşlar merhaba benim acil bir sorunun cevabına ihtiyacım var.. tüp bebek ile transferim yapıldı bugun 13.gün doktorum 14.gün teste çağırdı herşey kesin olsun dedi.ve benim bugün adetimin 5.günü ve olmadım. Kafamdaki soru şu progestan ve estrofem kullanıyorum acaba adetim ondan dolayı mı olmadı???

Progestan evet kanamayı önler ama estrofem hakkında bilgim yok canım. Hem inşallah hamilesin bu ihtimali neden düşünmiyorsun 😊

Progestan evet kanamayı önler ama estrofem hakkında bilgim yok canım. Hem inşallah hamilesin bu ihtimali neden düşünmiyorsun 😊
Ya tabii düşünüyorum ama üç yıldan fazldır hep bekleyip bekleyip olmayınca bir aşılama denedim o da olmayınca artık ümitlenmemeye karar verdim sonra daha çok üzülüyor insan

Hamilesinizdir o zaman bende progestan ve estrofem kullandim.. olucaksa oluyor yine kanama benimkide tup bebek. 13. Gununuzse idrarda cikiyor zaten .. 10. Gunumde silik cikmisti benim

Arkadaşlar benim de bir sorum olucak . Progestan iğnesi verdi dr bana . Hamile değilim . Rahim duvarım kalınlaşsın diye verdi . Ama bunu bana 9.10.11.12.13. Gün kullan sonra çatlatma iğneni yap dedi . Geçen ay kullandım olmadı bu ay da 16.ve 18. Gün kullanıcam . NOrmalde bu iğne yumurtlamadan sonra kullanılmazmıydı . Geçen ay sanki yanlış bi uygulama oldu

Maalesef negatif çıktı doktor da çok şaşırdı nedeni yok herşey yolundaydı kısmet işte

Back
X