Arkadaşlar merhaba benim acil bir sorunun cevabına ihtiyacım var.. tüp bebek ile transferim yapıldı bugun 13.gün doktorum 14.gün teste çağırdı herşey kesin olsun dedi.ve benim bugün adetimin 5.günü ve olmadım. Kafamdaki soru şu progestan ve estrofem kullanıyorum acaba adetim ondan dolayı mı olmadı???
Ya tabii düşünüyorum ama üç yıldan fazldır hep bekleyip bekleyip olmayınca bir aşılama denedim o da olmayınca artık ümitlenmemeye karar verdim sonra daha çok üzülüyor insanProgestan evet kanamayı önler ama estrofem hakkında bilgim yok canım. Hem inşallah hamilesin bu ihtimali neden düşünmiyorsun
Ya tabii düşünüyorum ama üç yıldan fazldır hep bekleyip bekleyip olmayınca bir aşılama denedim o da olmayınca artık ümitlenmemeye karar verdim sonra daha çok üzülüyor insan
Amin canım isteyen herkesin inşallahRabbim gönlüne göre versin inşallah
Arkadaşlar merhaba benim acil bir sorunun cevabına ihtiyacım var.. tüp bebek ile transferim yapıldı bugun 13.gün doktorum 14.gün teste çağırdı herşey kesin olsun dedi.ve benim bugün adetimin 5.günü ve olmadım. Kafamdaki soru şu progestan ve estrofem kullanıyorum acaba adetim ondan dolayı mı olmadı???
Bugun 14.gün kan testine gittim . Sonuçlar akşama çıkacak beklemedeyimHamilesinizdir o zaman bende progestan ve estrofem kullandim.. olucaksa oluyor yine kanama benimkide tup bebek. 13. Gununuzse idrarda cikiyor zaten .. 10. Gunumde silik cikmisti benim
Hadi hayirlisi olsunBugun 14.gün kan testine gittim . Sonuçlar akşama çıkacak beklemedeyim
Maalesef negatif çıktı doktor da çok şaşırdı nedeni yok herşey yolundaydı kısmet işte
Tamamen ilaçtan çünkü doktor bugün ilaçları bırak bu hafta içinde hastalanacaksın dediAa gercekten cok sasirdim. Neden oldu bu gecikme acaba enteresan
Tamamen ilaçtan çünkü doktor bugün ilaçları bırak bu hafta içinde hastalanacaksın dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?