Progestan kullanimi

Gebelikten önce değilde genelde ilişki günlerinden sonra başlatır doktorlar bebek oluşuyorsa rahimde tutunsun diye rahim duvarını kalınlaştırıyor

Progestan ilacıni gebelikten once kullananlar varmı kullaniyorlarsa neden kullaniyorlar bana yazabilirmisiniz acaba?
progesteron. adet duzensızlıgı mı denmelı tam bılmıyorum da mısal 14 gun gecıyor ya yumurtlamadan sonra cok asırı kısa olanlar var . 7 8 gun gıbı dolayısıyla yumurtlamadan sonra bebısın yerlesmesı ıcın yeterlı zaman kalmıyor . tam olarak anlatamasam da boyle durumda kullanan var ....( progesteron yumurtlama sonrası salgılanıyor rahmı vucudu hamılelıge hazırlıyor. kalınlastırıyor bebek gelırse dıye.) o ılac da o bebek ıcın uygun ortamı hazırlamak ıcın destekte kullanılıyor yardımcı hormon yanı hamıle kalmaya calısan tedavı gorenler ıcın.. ya da adet olmuyorsun sen adet ol dıye verdıklerınde ılac bıtımınde adet gelıyor. yanı boyle bılıyorum? sende hap mı var ? neden ozellıkle progestanı sordun ? genelde adet olmak ıcın duphaston falan verıyolar

Benim iki düşüğüm oldu progestan ilacinında gebelik oncesi kullanıldığını duydum tekrar hamile kalmak istiyorumda sağlıklı olması açısından ilacın bi faydası varmı diye net bilgiler almak istedim

benmde tedavi başlangıcında dr verdi. pcosluyum adet gelmiyor dedim prog verdi 2hafta kullan adetin sökülsün dedi. ayrıca gebelik öncesi faydalıymış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…