Kızlar 5 haftalık hamileyim bugün doktor kontrolünde kese göründü. Fakat doktor progestan verdi. Neden progestan verdi. Kesin düşük tehliken var gibi bir şey demedi. Sadece ev işlerinde yardım al bolca yat dedi. Bir de Sol yumurtalığımda kist gördü
Bn gebelik öncesinde de ikici gebeliğim de kanamam olunca Progestan kullandım. Bu ilacın özelliği doktora sormuştum rahimi beslemek destek vermek demişti gebelik surecinin sağlıklı olması için vermiştir.
Kızlar 5 haftalık hamileyim bugün doktor kontrolünde kese göründü. Fakat doktor progestan verdi. Neden progestan verdi. Kesin düşük tehliken var gibi bir şey demedi. Sadece ev işlerinde yardım al bolca yat dedi. Bir de Sol yumurtalığımda kist gördü
Bende bugün 6 haftalik hamile olduğumu öğrendim bana da folik asit, Bulantı hapı verdi
Bana 5 gün önce kanamam olmuştu gebelik şüphesiyle gittim ultradyona aldı kese gözükmüyor dedi acilden girdim o zmn vermişlerdi önlem amaçlı sanırım kullaniyirum sabah qksam biraz önce yine kanamam olmuş
Halbuki kadin doğumdan öğlen gelmiştim
Anlamadim bende
Yarın testler için sağlık ocağına gel dediler orda ögrenirim bakim
Normalde plasenta progestan salgiliyor ama özellikle ilk 3 aylık dönemde olası kanama/ düşük önlemede progestan takviyesi önemli destek veriyor . Kistin yeri konumuna göre de vermiş olabilir. Ben hala kullanıyorum progestan...
Normalde plasenta progestan salgiliyor ama özellikle ilk 3 aylık dönemde olası kanama/ düşük önlemede progestan takviyesi önemli destek veriyor . Kistin yeri konumuna göre de vermiş olabilir. Ben hala kullanıyorum progestan...