Progestan kullanımı

ebbb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2022
41
9
36
29
Kızlar 5 haftalık hamileyim bugün doktor kontrolünde kese göründü. Fakat doktor progestan verdi. Neden progestan verdi. Kesin düşük tehliken var gibi bir şey demedi. Sadece ev işlerinde yardım al bolca yat dedi. Bir de Sol yumurtalığımda kist gördü

Bn gebelik öncesinde de ikici gebeliğim de kanamam olunca Progestan kullandım. Bu ilacın özelliği doktora sormuştum rahimi beslemek destek vermek demişti gebelik surecinin sağlıklı olması için vermiştir.

Çok teşekkür ederim biraz da olsa içim rahatladı

Bende bugün 6 haftalik hamile olduğumu öğrendim bana da folik asit, Bulantı hapı verdi

Bana 5 gün önce kanamam olmuştu gebelik şüphesiyle gittim ultradyona aldı kese gözükmüyor dedi acilden girdim o zmn vermişlerdi önlem amaçlı sanırım kullaniyirum sabah qksam biraz önce yine kanamam olmuş

Halbuki kadin doğumdan öğlen gelmiştim
Anlamadim bende
Yarın testler için sağlık ocağına gel dediler orda ögrenirim bakim

Ben günde bir kere fitil olarak kullanıyorum sen hap olarak mı kullanıyorsun

Normalde plasenta progestan salgiliyor ama özellikle ilk 3 aylık dönemde olası kanama/ düşük önlemede progestan takviyesi önemli destek veriyor . Kistin yeri konumuna göre de vermiş olabilir. Ben hala kullanıyorum progestan...

Evet kistim son kontrole gittiğimde 1.5 cm di bebekten daha büyüktü bir ay daha progestan kullan dedi bana. 15 ağustosta tekrar gidicem 12. Haftamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…