N Naspksmet Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Ocak 2021 185 71 28 29 6 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Naspksmet #1 Aşılama sonrasi
L Limonlu Su "Nasipten öte yol yok, her şeyin hayırlısı." Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 4 Nisan 2020 9.887 21.478 278 6 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Naspksmet #2 Naspksmet .!.: Aşılama sonrasi Genişletmek için tıkla... Ben yaşamadım
N Naspksmet Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Ocak 2021 185 71 28 29 6 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Naspksmet #3 Asyaa561 .!.: Ben yaşamadım Genişletmek için tıkla... Bu gün asilamamin 14. Günü kan testi yaptım negatif ama hala adet olmadım ve çok üzgünüm bu ikinci asilamamdi
Asyaa561 .!.: Ben yaşamadım Genişletmek için tıkla... Bu gün asilamamin 14. Günü kan testi yaptım negatif ama hala adet olmadım ve çok üzgünüm bu ikinci asilamamdi
L Limonlu Su "Nasipten öte yol yok, her şeyin hayırlısı." Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 4 Nisan 2020 9.887 21.478 278 6 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Naspksmet #4 Naspksmet .!.: Bu gün asilamamin 14. Günü kan testi yaptım negatif ama hala adet olmadım ve çok üzgünüm bu ikinci asilamamdi Genişletmek için tıkla... Yükselir inşallah diyecem de ümit vermek istemem ben tam zamanında adet olmustum üzüldüm hayırlısı olsun inşallah
Naspksmet .!.: Bu gün asilamamin 14. Günü kan testi yaptım negatif ama hala adet olmadım ve çok üzgünüm bu ikinci asilamamdi Genişletmek için tıkla... Yükselir inşallah diyecem de ümit vermek istemem ben tam zamanında adet olmustum üzüldüm hayırlısı olsun inşallah
N Naspksmet Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Ocak 2021 185 71 28 29 6 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Naspksmet #5 Asyaa561 .!.: Yükselir inşallah diyecem de ümit vermek istemem ben tam zamanında adet olmustum üzüldüm hayırlısı olsun inşallah Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun canim ilacı bıraktım bu gün bakalım ne zamn adet göreceğim değerin yükselmesini hiç beklemiyorum cunku 0. Dediler
Asyaa561 .!.: Yükselir inşallah diyecem de ümit vermek istemem ben tam zamanında adet olmustum üzüldüm hayırlısı olsun inşallah Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun canim ilacı bıraktım bu gün bakalım ne zamn adet göreceğim değerin yükselmesini hiç beklemiyorum cunku 0. Dediler