Progestan kullanıp hamile kalan oldu mu?

imeraFera24

Rabbi HebLi Mines Salihin. Kûn Fe Yekûn
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2014
514
327
33
33
kızlar merhaba adet düzensizliği nedeniyle doktora gittim progesteron eksikliği varmış progestan verdi 3 ay adetin 15.günü başlayıp 10 gün ara veriyorum şimdi tekrar başlıcam 1 hafta oldu adet biteli bunun hamile kalma da bir etkisi var mı?

Aynı konuyu bende merak ediyorum diğer konularda gezindim sadece bu ilacı kullanarak gebe kalanlar var mı ki

ikimizden baska yazan da olmamıs canım ins biz kalırız sen ne zamandır kullanıyorsun
benim adetlerim çok düzenli doktor takibindeyken doktor yumurtalamadan sonra 14 gün kullandirdi bana hep progestani bebek olursa tutunsun diye ama malesef şuana kadar olumlu sonuc alamadim bu ay progestansiz sadece klomenle deniyoruz bakalim hayirlisi

amin canım hayırlısı insallah hayırlısınla hamile kalırsın bat ne zaman

amin canım hayırlısı insallah hayırlısınla hamile kalırsın bat ne zaman
benim klomenden dolayı bat biraz karışık :) 3gün arayla 2 kez yumurtaladım bu ay. oyuzden bat ya bugun olmalıydı yada bat cuma bugünü atlattım sayılır insallah cuma da adet olmam. Rabbim hepimize bebislerimizi en yakin zamanda versin insallah

amin camım amin insallah ya madem iki defa yumurtladın sana bişi sorucam canım 18 inde yaptım öğlen daha koyu aksam daha silikti ovulasyon testinde 2.çizgi 19-20 yaptım hiçbişi yoktu 21 de yine silik iki çizgi vardı bu ne sence :) belirtin falan var mı ne kadardır istiyorsun

ikimizden baska yazan da olmamıs canım ins biz kalırız sen ne zamandır kullanıyorsun
bende yeni başladım adetin 16. günü başladım 4. günümdeym günde 3 tane alıyorum baş dönmesi yapıyo allak bullak oldum bunun yanında vitamin alıyorum klomen yazmadı hatta asistana klomen yazmıyosn dedi adet ol 3. günü gel dedi

bana 1 adet demişti günde canım gercekten sersem gibi yaptı o bir tane bile söyledim doktora bu konuda en ii ilaç o kullanmaya devam et olmadı gece yatarken al dedi ama o zamanda sabah kalkamıyorum bi değişik insallah faydasını görürüz kızlar vitamin ne cnm bende folik asit içiyorum

benim doktor kontrolünde olduğu için bildik yoksa ovulasyon testinde nasıl oluyor bilemiyorum. ama çizgi koyulasinca degerlendir. benim isteyeli 20 ay oldu malesef bu ay değişik belirtiler yaşıyorum ama klomenden mi yoksa hamilelikten mi bilemiyorum

milenyum multivit verdi bana +13vitamin +12mineral yazıyo üzerinde içerisinde folikasitte var progestan için benimde doktorum ilacın iyi olduğunu söyledi 4 ay veriyorum çocuğun olması için olmazsa başka tedavi yollarına bakıcaz dedi

Kızlar ben de klomen kullandım ancak iğne falan olmadım kendiliğinden çatladı sanırım adetim gecikti gebelik yok hala bekliyorum 41. Gün

Adetim sürekli geç gelir 30 40 gün arası oynar ama bu kadar gecikme her zaman olmazdı klomenden önceki ayda gecikti böyle 55 günü bulmuştu şimdi yine bulacak gibi
hmmm klomenden değil o zaman ama klomen kist yapmış da olabilir. doktora gittin mi?

Canım hepsine bakıldı adetin 3. Günü lh yüksek sadece 9 o da sınırda imis
benimde bir kez adetim 2 hafta gecikti doktora gittim o ara stresten prolaktinim yükselmiş. sanırım prolaktin adete yakin da artabiliyor. en iyisi sen az daha bekle sonra bi doktora git en kesin ne olduğunu o zaman öğrenirsin

benimde bir kez adetim 2 hafta gecikti doktora gittim o ara stresten prolaktinim yükselmiş. sanırım prolaktin adete yakin da artabiliyor. en iyisi sen az daha bekle sonra bi doktora git en kesin ne olduğunu o zaman öğrenirsin
Perşembe randevum var gidicem canım pko şüphesi var dendi bakalım bu doktor iyi dendi ne çıkacak acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…