- 10 Ekim 2014
- 514
- 327
- 33
- 33
- Konu Sahibi imeraFera24
-
Aynı konuyu bende merak ediyorum diğer konularda gezindim sadece bu ilacı kullanarak gebe kalanlar var mı kikızlar merhaba adet düzensizliği nedeniyle doktora gittim progesteron eksikliği varmış progestan verdi 3 ay adetin 15.günü başlayıp 10 gün ara veriyorum şimdi tekrar başlıcam 1 hafta oldu adet biteli bunun hamile kalma da bir etkisi var mı?
ikimizden baska yazan da olmamıs canım ins biz kalırız sen ne zamandır kullanıyorsunAynı konuyu bende merak ediyorum diğer konularda gezindim sadece bu ilacı kullanarak gebe kalanlar var mı ki
benim adetlerim çok düzenli doktor takibindeyken doktor yumurtalamadan sonra 14 gün kullandirdi bana hep progestani bebek olursa tutunsun diye ama malesef şuana kadar olumlu sonuc alamadimikimizden baska yazan da olmamıs canım ins biz kalırız sen ne zamandır kullanıyorsun
amin canım hayırlısı insallah hayırlısınla hamile kalırsın bat ne zamanbenim adetlerim çok düzenli doktor takibindeyken doktor yumurtalamadan sonra 14 gün kullandirdi bana hep progestani bebek olursa tutunsun diye ama malesef şuana kadar olumlu sonuc alamadimbu ay progestansiz sadece klomenle deniyoruz bakalim hayirlisi
benim klomenden dolayı bat biraz karışık :) 3gün arayla 2 kez yumurtaladım bu ay. oyuzden bat ya bugun olmalıydı yada bat cumaamin canım hayırlısı insallah hayırlısınla hamile kalırsın bat ne zaman
amin camım amin insallah ya madem iki defa yumurtladın sana bişi sorucam canım 18 inde yaptım öğlen daha koyu aksam daha silikti ovulasyon testinde 2.çizgi 19-20 yaptım hiçbişi yoktu 21 de yine silik iki çizgi vardı bu ne sence :) belirtin falan var mı ne kadardır istiyorsunbenim klomenden dolayı bat biraz karışık :) 3gün arayla 2 kez yumurtaladım bu ay. oyuzden bat ya bugun olmalıydı yada bat cumabugünü atlattım sayılır insallah cuma da adet olmam. Rabbim hepimize bebislerimizi en yakin zamanda versin insallah
bende yeni başladım adetin 16. günü başladım 4. günümdeym günde 3 tane alıyorum baş dönmesi yapıyo allak bullak oldum bunun yanında vitamin alıyorum klomen yazmadı hatta asistana klomen yazmıyosn dedi adet ol 3. günü gel dediikimizden baska yazan da olmamıs canım ins biz kalırız sen ne zamandır kullanıyorsun
bana 1 adet demişti günde canım gercekten sersem gibi yaptı o bir tane bile söyledim doktora bu konuda en ii ilaç o kullanmaya devam et olmadı gece yatarken al dedi ama o zamanda sabah kalkamıyorum bi değişik insallah faydasını görürüz kızlar vitamin ne cnm bende folik asit içiyorumbende yeni başladım adetin 16. günü başladım 4. günümdeym günde 3 tane alıyorum baş dönmesi yapıyo allak bullak oldum bunun yanında vitamin alıyorum klomen yazmadı hatta asistana klomen yazmıyosn dedi adet ol 3. günü gel dedi
benim doktor kontrolünde olduğu için bildik yoksa ovulasyon testinde nasıl oluyor bilemiyorum. ama çizgi koyulasinca degerlendir. benim isteyeli 20 ay oldu malesefamin camım amin insallah ya madem iki defa yumurtladın sana bişi sorucam canım 18 inde yaptım öğlen daha koyu aksam daha silikti ovulasyon testinde 2.çizgi 19-20 yaptım hiçbişi yoktu 21 de yine silik iki çizgi vardı bu ne sence :) belirtin falan var mı ne kadardır istiyorsun
milenyum multivit verdi bana +13vitamin +12mineral yazıyo üzerinde içerisinde folikasitte var progestan için benimde doktorum ilacın iyi olduğunu söyledi 4 ay veriyorum çocuğun olması için olmazsa başka tedavi yollarına bakıcaz dedibana 1 adet demişti günde canım gercekten sersem gibi yaptı o bir tane bile söyledim doktora bu konuda en ii ilaç o kullanmaya devam et olmadı gece yatarken al dedi ama o zamanda sabah kalkamıyorum bi değişik insallah faydasını görürüz kızlar vitamin ne cnm bende folik asit içiyorum
daha önceden adet gecikmen oluyor muydu?Kızlar ben de klomen kullandım ancak iğne falan olmadım kendiliğinden çatladı sanırım adetim gecikti gebelik yok hala bekliyorum 41. Gün
Adetim sürekli geç gelir 30 40 gün arası oynar ama bu kadar gecikme her zaman olmazdı klomenden önceki ayda gecikti böyle 55 günü bulmuştu şimdi yine bulacak gibidaha önceden adet gecikmen oluyor muydu?
hmmm klomenden değil o zaman ama klomen kist yapmış da olabilir. doktora gittin mi?Adetim sürekli geç gelir 30 40 gün arası oynar ama bu kadar gecikme her zaman olmazdı klomenden önceki ayda gecikti böyle 55 günü bulmuştu şimdi yine bulacak gibi
33.Gün gitmiştim canım usg de kist falan görmedi sadece 4 - 5 mmlik önemsiz kistler var dedihmmm klomenden değil o zaman ama klomen kist yapmış da olabilir. doktora gittin mi?
o zaman gecikmen klomenden değildir. prolaktinin filan yükselmiş olabilir cnm33.Gün gitmiştim canım usg de kist falan görmedi sadece 4 - 5 mmlik önemsiz kistler var dedi
Canım hepsine bakıldı adetin 3. Günü lh yüksek sadece 9 o da sınırda imiso zaman gecikmen klomenden değildir. prolaktinin filan yükselmiş olabilir cnm
benimde bir kez adetim 2 hafta gecikti doktora gittim o ara stresten prolaktinim yükselmiş. sanırım prolaktin adete yakin da artabiliyor. en iyisi sen az daha bekle sonra bi doktora git en kesin ne olduğunu o zaman öğrenirsinCanım hepsine bakıldı adetin 3. Günü lh yüksek sadece 9 o da sınırda imis
Perşembe randevum var gidicem canım pko şüphesi var dendi bakalım bu doktor iyi dendi ne çıkacak acababenimde bir kez adetim 2 hafta gecikti doktora gittim o ara stresten prolaktinim yükselmiş. sanırım prolaktin adete yakin da artabiliyor. en iyisi sen az daha bekle sonra bi doktora git en kesin ne olduğunu o zaman öğrenirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?