• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Progestan oturarak??

miniksusamm

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2023
80
43
8
29
Kızlar progestan fitili günde 3 kez uyguluyorum 08-16-24 saatlerinde. Sabah ve gece olanı evde uzanarak yapıyorum ama 16 olanı mecbur işyerinde uygulamam gerekiyor. Tuvalette uygulayıp sonra sandalyede otursam hafif kaykılarak faydası azalır mı veya akar mı fitil? Yoksa illa uzanmak şart mı?

Var mı benim gibi oturarak uygulayıp faydasını gören?

Kızlar progestan fitili günde 3 kez uyguluyorum 08-16-24 saatlerinde. Sabah ve gece olanı evde uzanarak yapıyorum ama 16 olanı mecbur işyerinde uygulamam gerekiyor. Tuvalette uygulayıp sonra sandalyede otursam hafif kaykılarak faydası azalır mı veya akar mı fitil? Yoksa illa uzanmak şart mı?

bende çalışırken öyle uyguladım mecburen sıkıntı olmadı

bende çalışırken öyle uyguladım mecburen sıkıntı olmadı
Bir hafta işe geç gidip akşam erken çıktım ama insanlar doğal olarak meraklı soruyorlar neden erken çıkıyorsun hayırdır diye 😁 kimseye söylemedim tüp bebek sürecini o yüzden işyerinde uygulamak en mantıklısı olacak sanırım. Sizin gebelik oldu mu?

Agızdan alma şansınız da var aslında sorsanız doktora

Doktorum mutlaka fitil olarak uygula demişti 😔
Bende günde 6 tane 2 şer alıyordum alttan ama çokta uzanmıyordum sadece çok dik oturmayın ve fitil aldıktan sonra mutlaka günlük ped veya başka bırsey alın önünüze ki fitil geri akmasın akarsa da sızı rahatsız etmesin sorun etmeyin herkes çalışıyor bu sekılde gebelık geçiriyor

Şöyle ki bununla ilgili bilimsel olarak bir kadın uzandığında da oturduğunda rahim 90 derecelik bir açıyla dururmuş o yüzden çok endişe etme

Bende iş yerinde olmak zorundayım yapacak bişey yok artık olduğu kadar dedim.ama çok şükür sıkıntı olmadı lavaboda koyup odaya geçip 20 dakika falan oturuyorum

Bir hafta işe geç gidip akşam erken çıktım ama insanlar doğal olarak meraklı soruyorlar neden erken çıkıyorsun hayırdır diye 😁 kimseye söylemedim tüp bebek sürecini o yüzden işyerinde uygulamak en mantıklısı olacak sanırım. Sizin gebelik oldu mu?
oldu canım doğdu 5 aylık oldu hatta. bende söylememiştim transferden sonra 10 gün izne çıkmıştım evdeydim pozitiften sonra çalışmaya başladım. zaten veli bir süre progestana devam ediliyor sonrasında da. sizin kaçıncı gününüz

Back
X