Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam canım hayırlı olsun progestan yapmaz öncesinde iğne kullandıysan çatlatma o yapar diye biliyorum6. gün embriyosu transferin 7 günü. Alttaki test ilk idrar. Progestan fitil sonrası üstteki test. Progestan fitil pozitif sonuç verir mi başına gelen var mı?
Canım var bence hayırlı olsun kan verip netleştirmek en iyisiYok çatlatma kullanmadım dondurulmuş transfer yapıldı. Ağlıyorum yatak döşek çok moralim bozuk. Kan vermeye bile gidemiyorum mutsuzluktan![]()
Bence de var hayırlı olsun şimdiden6. gün embriyosu transferin 7 günü. Alttaki test ilk idrar. Progestan fitil sonrası üstteki test. Progestan fitil pozitif sonuç verir mi başına gelen var mı?
NaptınızYok çatlatma kullanmadım dondurulmuş transfer yapıldı. Ağlıyorum yatak döşek çok moralim bozuk. Kan vermeye bile gidemiyorum mutsuzluktan![]()
Ay nasıl oldu böyle bir şey ya hangi markaydı testiniz korktum bende dün pozitifi görmüştüm cuma kan vereceğimBenimde 8.gün erken hamilelik testinde pozitif çıktı ama kan da negatif geldi. O yüzden kan vermek daha mantıklı
Pozitifi gördüysen hiç durma git kan verAy nasıl oldu böyle bir şey ya hangi markaydı testiniz korktum bende dün pozitifi görmüştüm cuma kan vereceğim
Cumartesi demişti doktorum o yüzden cumartesiyi bekliyorumPozitifi gördüysen hiç durma git kan ver![]()
Tamam canım güzel haberler alma dileğiyleCumartesi demişti doktorum o yüzden cumartesiyi bekliyorum![]()