• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Progestan sonra hafif leke

hhanfendicik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
11
Puanlar
3
Merhaba neredeyse 5 haftalık hamileyim dün keseyi karından gördük doktor Progestan yazdı dün gece kullandım hemen vajinadan, sonra hafif yanma vb yaptı hiç kalkmadım öylece uyudum. Sabah hafif kahveye yakın leke gelmişti. İşteyken de küçük bir leke olmuştu rengi biraz daha koyuydu normal mi acaba?

Merhaba, öncelikle tebrikler 🌸
Progestanla alakalı olduğunu sanmıyorum ama doktorunuzla kontrol edin derim yine de. Belki kontrole çağırır.
Bu dönemde benim pembe kanamam olmuştu birkaç gün kanama alanım olmamasına ve progestan kullanmama rağmen.
Fitil maalesef yanma kaşınma vs yapıyor🫠 ben 22deyim hala kullanıyorum.

Merhaba neredeyse 5 haftalık hamileyim dün keseyi karından gördük doktor Progestan yazdı dün gece kullandım hemen vajinadan, sonra hafif yanma vb yaptı hiç kalkmadım öylece uyudum. Sabah hafif kahveye yakın leke gelmişti. İşteyken de küçük bir leke olmuştu rengi biraz daha koyuydu normal mi acaba?
benim de kullandıktan sonra tırnak ucu kadar kahverengimsi lekem oldu ama normal mi bilmiyorum 1 ay da 2 kere falan oldu

Back
X