Progestan ve proluton iğne kullananlar var mı

Esmaesmaesma

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2023
50
10
3
28
Arkadaşlar. Kahverengi lekelenmeler den dolayı doktorum hergün progestan iğneye başlattı. 3 günde bir de prolotun iğne kullanıyorum. Ama canım çok yanıyor oturamıyorum kalkamıyorum uzanamıyorum. Kullanan var mı faydasını gördünüz mü ve acısını nasıl hafiflettiniz.

Arkadaşlar. Kahverengi lekelenmeler den dolayı doktorum hergün progestan iğneye başlattı. 3 günde bir de prolotun iğne kullanıyorum. Ama canım çok yanıyor oturamıyorum kalkamıyorum uzanamıyorum. Kullanan var mı faydasını gördünüz mü ve acısını nasıl hafiflettiniz.
ben kullandım. önce şiddetli ağrı için tedbir amaçlı olduç sonra 13. haftada kanamam oldu. o zaman başladım hem iğne hem fitil. bir bi taraftan bir bi taraftan vurdurun kalçanıza. eve gelince de soğuk kolonyayı pamuğa dökün ovalayın. hatta eşiniz yardımcı olsun baya rahatlatıyor. ben birde çalışıyordum oturmak zorundaydım tüm gün. ama faydasını gördüm kanamamda kesildi gebelikte sağlıkla ilerledi

ben kullandım. önce şiddetli ağrı için tedbir amaçlı olduç sonra 13. haftada kanamam oldu. o zaman başladım hem iğne hem fitil. bir bi taraftan bir bi taraftan vurdurun kalçanıza. eve gelince de soğuk kolonyayı pamuğa dökün ovalayın. hatta eşiniz yardımcı olsun baya rahatlatıyor. ben birde çalışıyordum oturmak zorundaydım tüm gün. ama faydasını gördüm kanamamda kesildi gebelikte sağlıkla ilerledi
Bnde çalışıyorum mahvoldum yürüyemiyorum... Ne kadar süre kullandınız peki. Bir de kanamanızı ne zaman kesti. Birden mi. Kesti ara ara devam etti mi.

valla prolutonu haftada bir doğuma kadar kullandırttı doktorum, maalesef çok acıyor ama mecburen kullanıyoruz işte. Benim kuzular 16 aylık oldular bile, darısı başınıza

Bnde çalışıyorum mahvoldum yürüyemiyorum... Ne kadar süre kullandınız peki. Bir de kanamanızı ne zaman kesti. Birden mi. Kesti ara ara devam etti mi.
benim kanamam 2 gün sürdü ilk gün adet gibi oldu sonraki gün azdı. 3. 4. gün gün kahverengi akıntı gibi geldi. bir hafta sonra yine kahverengi akıntı gibi geldi. doktor o kahverengiler içeride kalan kan atılmıştır dedi. yoğun kanama olduğunda tek seferde 3 doz iğneyi yaptılar fitlide sabah akşam kullandım. kanamadan önce ilk haftalarda vurundum önce bir hafta, sonraki hafta bir dolu bir boş, sonra haftada iki kere öyle bırakmıştım sonra.

Amin. Teşekkür ederim
Canım çok yanıyor ama ağrısı dünden beri beni mahvetti

Çok iyi anlıyorum ama o iğne öyle maalesef. :(
Ben haftada bir gün vuruluyordum, diğer iğneyi vurduracağım zaman acısı yeni geçmiş oluyordu. Rabbim karşılığını versin inşallah 🙏🏼

Back
X