Bende yapıyor bazenProgestan vajinadan uyguladim kasik agrisi yapar mi
Merhaba, ben 20. hafta ile birlikte kullanmaya başladım erken doğum riskini düşürmek için. Ne zamana kadar kullanırım bilmiyorum ben de merak ediyorum.Meraba progestan kullanan varmı varsa kaç ay kullanılıyor?
Geçmiş olsun risk geçene kadar muhtemelen 32. Haftalara kadar kullanırsınız diye düşünüyorum evladınızı sağlıkla kucaklayın inşMerhaba, ben 20. hafta ile birlikte kullanmaya başladım erken doğum riskini düşürmek için. Ne zamana kadar kullanırım bilmiyorum ben de merak ediyorum.
Merhaba, ben 20. hafta ile birlikte kullanmaya başladım erken doğum riskini düşürmek için. Ne zamana kadar kullanırım bilmiyorum ben de merak ediyorum.
merhaba bende 27 haftalık erken doğum yaptım nedeni belli değil bazı doktor dikiş atarız diyor bazısı Progestan diyor merak ediyorum Progestan erken doğum u gerçekten önleyebilir miGeçmiş olsun risk geçene kadar muhtemelen 32. Haftalara kadar kullanırsınız diye düşünüyorum evladınızı sağlıkla kucaklayın inşSağlıcakla
Ben progestan ile gayet iyi gidiyorum ama şimdilik her şey yolunda olduğu için yeterli geliyor olabilir. Önlem amaclı dedi zaten doktor. Eğer herhangi bir sıkıntı yoksa şimdilik progestan önerirler gibi geliyor bana da.merhaba bende 27 haftalık erken doğum yaptım nedeni belli değil bazı doktor dikiş atarız diyor bazısı Progestan diyor merak ediyorum Progestan erken doğum u gerçekten önleyebilir mi
Peki normal doğumu engeller mi ki acabaGeçmiş olsun risk geçene kadar muhtemelen 32. Haftalara kadar kullanırsınız diye düşünüyorum evladınızı sağlıkla kucaklayın inşSağlıcakla
Masallah sağlıcakla alın kucağınıza ilkin de erken doğum yaptım ya ister istemez korkuyor insanBen progestan ile gayet iyi gidiyorum ama şimdilik her şey yolunda olduğu için yeterli geliyor olabilir. Önlem amaclı dedi zaten doktor. Eğer herhangi bir sıkıntı yoksa şimdilik progestan önerirler gibi geliyor bana da.
Sizin neden erken doğum riskiniz varBen progestan ile gayet iyi gidiyorum ama şimdilik her şey yolunda olduğu için yeterli geliyor olabilir. Önlem amaclı dedi zaten doktor. Eğer herhangi bir sıkıntı yoksa şimdilik progestan önerirler gibi geliyor bana da.
Merhaba bende 3 yıldır hamile kalamıyorum bana da doktorum iki aydır Protestan kullandırıyor günde bir defa iki aydır adetim hep bir hafta öne attı ve adetten önce de hep kahverengi akıntım oldu. Bu ay üçüncü ayım progestanda ve daha kullanmaya başlamadığım halde inanılmaz bir kasık ağrısı var nedenini çözemedim1 yildir hamile kalamiyorum hic bir sorun yok doktorum Progestan verdi kullandim gunde 3 defa sadece bir kutu ve 5 gun once bitti adetime 8 gun var dunden bu yana kahverengi leke geliyor boyle bir durumla karsilasan var mi? Yoksa yerlesme kanamasi olabilir mi?
Ben de rahimde arkuat var, erken doğuma sebep olan sebeplerden biriymiş. Siz de peki neden erken doğum oldu? Kaç haftalıktı?Sizin neden erken doğum riskiniz var
Çok geçmiş olsun sağlıcakla alın kucağınıza inş benim herhangi bir sorunum yoktu sorunsuz bir hamilelik geçirirken 27. Hafta da bir sabah suyum geldiBen de rahimde arkuat var, erken doğuma sebep olan sebeplerden biriymiş. Siz de peki neden erken doğum oldu? Kaç haftalıktı?
gerçekten hiç bir fikrim yokMerhaba bende 3 yıldır hamile kalamıyorum bana da doktorum iki aydır Protestan kullandırıyor günde bir defa iki aydır adetim hep bir hafta öne attı ve adetten önce de hep kahverengi akıntım oldu. Bu ay üçüncü ayım progestanda ve daha kullanmaya başlamadığım halde inanılmaz bir kasık ağrısı var nedenini çözemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?