Doğuma Hazırlık Progestan

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

gamzeozan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2012
13
9
86
31
Arkadaşlar merhaba 11 haftalık oldum 2 haftadır progestan 200 ml kullanıyorum. Ayakta durunca veya yürüyünce kan geliyor ama sadece peçeteye silince 2-3 damla geliyor iç çamaşırına filan kesinlikle geçmiyor. Doktor kontrolünde kese de rahimde veya idrar da kesinlikle kan görünmüyor ama kan geldiği için düşük ihtimalin varmış gibi davranıp bu ilacı kullanmamız lazım dedi. Bu şekilde neden oluyor olabilir? Aynı durumu yaşayan var mı?

Merhaba hayırlı olsun. Benimde uzun süre kan geldi. Her kadın farklı. Zaten progestan vermiş düzenli kullan evde hiç iş yapma sakın. Dinlen bol bol. Her kadının gebeliği bir olmuyor. Allah sağlıklı kucağına versin.

Progestanı kullanın. Düzenli şekilde dinlenin yormayın kendinizi. İnşallah geçer

Amin çok teşekkür ederim. Rabbim hepimizi evlatlarını kucağına almayı nasip etsin.

Benim kan pıhtılaşmam olduğu için sebepsiz lekelenme oluyordu doktorlar anlam verememisti
Ama rahim ağzında yara vb birseyde olabilir
Sağlıkla kucaginiza alin

Benim kan pıhtılaşmam olduğu için sebepsiz lekelenme oluyordu doktorlar anlam verememisti
Ama rahim ağzında yara vb birseyde olabilir
Sağlıkla kucaginiza alin
Bana da anlam verilemiyor sıkıntı gözükmediği için. Amin inşallah çok teşekür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…