Progestan

Bayanvil

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2020
323
137
23
29
Kızlar düşük önleyici progestan kullanıyrm ama aşırı derece de baş dönmesi uyku yapıyo, gözlerm kararıyo resmen. Başına gelen var mı normal mi bu durum

Normal bı durum günde bir defa kullanıyorsan yatmadan önce al veya fitil olarak kullanabilirsin

Ben fitil olarak sordugumda dr bana tavsiye etmedi agizdan alman daha etkili dedi normal bi durum bende kullaniyorum zamanla vucut alisiyo

Normal ama fitil olarak kullansanız daha iyi bana doktorum öyle demişti. Bir de yatmadan önce kullanın.

Kızlar düşük önleyici progestan kullanıyrm ama aşırı derece de baş dönmesi uyku yapıyo, gözlerm kararıyo resmen. Başına gelen var mı normal mi bu durum
Bende gebeliğimde kullandım ilacı aldıktan sonra yarım saat 1 saat uzan yat kalktığın zaman etkisi okadar kalmıyor.

Çok tşk ederm. Öğle saatlerinde alıodm ilacı akşama kadar kendime gelemiodm. Akşam alıp uyumak en iyisi galiba 🤦

Ben de bir süre kullandım . Malesf hep uyumuştum duusk tehlikesi vardı bir süre bende... Oral yoldan kullanmamı söylemedi doktir normalde üzerinde öyle yazıyor ben direk doğum kanalından aldımm .. farklı kullanımları varmış sonradan araştırdım ne skeilde sıklıkta kullaniyirsun gece yatağa yattığımda kullanıyordum ben

Ben de bir süre kullandım . Malesf hep uyumuştum duusk tehlikesi vardı bir süre bende... Oral yoldan kullanmamı söylemedi doktir normalde üzerinde öyle yazıyor ben direk doğum kanalından aldımm .. farklı kullanımları varmış sonradan araştırdım ne skeilde sıklıkta kullaniyirsun gece yatağa yattığımda kullanıyordum ben
Akşam uyumadan önce bi tane ağızdan alıyrm

Yan etkisi olabiliyor işte .. ben diğer türlü de kullandım bir süre .. ama işe yaradı bende umarım şifa bulursun..
Amin cümlemiz inşallah.. Şuan 8 haftalığım dün uzun bi yolculuk yaptım ve akşamdan bu yana sırtım ağrıo acaba kötü mü düşünmeliyim

Merhabalar progestan ilaci gogus ucunda agri kizariklik yapıyor mu? Doktorum yumurtamin catladigini 2 tane yumurta gelistigini soyledikten sonra progestani verdi.sadece Kasık ağrısı olabilir diye bilgilendirdi. 10 gun kullandiktan sonra gebelik testi yap hamile olma ihtimalin yuksek ama eger adet olursan tekrar gel dedi. İlacin bitmesine ve bat a daha 6 gun var ilactan mi yoksa gebelik mi var bilemedim🤷🏼‍♀️ bilgisi olan varsa bana dönebilir mi rica etsem 🙏

Iyı gunler herkese ben gecen dk gıtım ve kesede kanama varmıs ılac yazdı sonra ıne yazdı sızce bebegım dusermı dk gel obur havta kalbını dınleyelım dedı bısey olur mu

ben de progestan 200 lük kullandım 8 saat ara ile fitil şeklinde. Doktorum hem daha etkili hem de yan etkileri yaşamazsın demişti. Bu şekilde de kullanılabiliyor.

Back
X