Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende gebeliğimde kullandım ilacı aldıktan sonra yarım saat 1 saat uzan yat kalktığın zaman etkisi okadar kalmıyor.Kızlar düşük önleyici progestan kullanıyrm ama aşırı derece de baş dönmesi uyku yapıyo, gözlerm kararıyo resmen. Başına gelen var mı normal mi bu durum
Aynı yan etkileri bnde de vardıKızlar düşük önleyici progestan kullanıyrm ama aşırı derece de baş dönmesi uyku yapıyo, gözlerm kararıyo resmen. Başına gelen var mı normal mi bu durum
Ben de bir süre kullandım . Malesf hep uyumuştum duusk tehlikesi vardı bir süre bende... Oral yoldan kullanmamı söylemedi doktir normalde üzerinde öyle yazıyor ben direk doğum kanalından aldımm .. farklı kullanımları varmış sonradan araştırdım ne skeilde sıklıkta kullaniyirsun gece yatağa yattığımda kullanıyordum benKızlar düşük önleyici progestan kullanıyrm ama aşırı derece de baş dönmesi uyku yapıyo, gözlerm kararıyo resmen. Başına gelen var mı normal mi bu durum
Akşam uyumadan önce bi tane ağızdan alıyrmBen de bir süre kullandım . Malesf hep uyumuştum duusk tehlikesi vardı bir süre bende... Oral yoldan kullanmamı söylemedi doktir normalde üzerinde öyle yazıyor ben direk doğum kanalından aldımm .. farklı kullanımları varmış sonradan araştırdım ne skeilde sıklıkta kullaniyirsun gece yatağa yattığımda kullanıyordum ben
Yan etkisi olabiliyor işte .. ben diğer türlü de kullandım bir süre .. ama işe yaradı bende umarım şifa bulursun..Akşam uyumadan önce bi tane ağızdan alıyrm
Amin cümlemiz inşallah.. Şuan 8 haftalığım dün uzun bi yolculuk yaptım ve akşamdan bu yana sırtım ağrıo acaba kötü mü düşünmeliyimYan etkisi olabiliyor işte .. ben diğer türlü de kullandım bir süre .. ama işe yaradı bende umarım şifa bulursun..
Dinlen yatış pozisyonunda ol sürekli .. ben tehlikem.gecene kadar hep uzun oturdum .. yattimAmin cümlemiz inşallah.. Şuan 8 haftalığım dün uzun bi yolculuk yaptım ve akşamdan bu yana sırtım ağrıo acaba kötü mü düşünmeliyim
Öyle yapıcam artık çünkü fazla ağrıoDinlen yatış pozisyonunda ol sürekli .. ben tehlikem.gecene kadar hep uzun oturdum .. yattim
ben de progestan 200 lük kullandım 8 saat ara ile fitil şeklinde. Doktorum hem daha etkili hem de yan etkileri yaşamazsın demişti. Bu şekilde de kullanılabiliyor.Kızlar düşük önleyici progestan kullanıyrm ama aşırı derece de baş dönmesi uyku yapıyo, gözlerm kararıyo resmen. Başına gelen var mı normal mi bu durum