Canım ağızdan alıyorsan progestan sersemlik uyku hali baş dönmesi yapabiliyor ama tansiyonu düşürür mü bilemedim ben vajinal kullandığım halde uyku hali yapıyor doktorunla konuş istersen belki sana da fitil olarak kullandırır geçmiş olsunMerhaba kızlar. Ben 200 mg progestan kullanıyorum. Kullandıktan sonra 2 saat sonra başım dönüyor ayağım bi yere kafam bi yere gidiyor daha sonra tansiyon ölçüyor tansiyon 9/4 çıkıyor sizce progestan mı yoksa tansiyon düşüklüğünden mi bilemedim. Yardım edin lütfen
Çok teşekkür ederimCanım ağızdan alıyorsan progestan sersemlik uyku hali baş dönmesi yapabiliyor ama tansiyonu düşürür mü bilemedim ben vajinal kullandığım halde uyku hali yapıyor doktorunla konuş istersen belki sana da fitil olarak kullandırır geçmiş olsun
Progestan yapıyor canım, bende de öyle. Resmen sarhoş gibi oluyorum. Ağzım Bi yana gözüm bir yana kayıyorMerhaba kızlar. Ben 200 mg progestan kullanıyorum. Kullandıktan sonra 2 saat sonra başım dönüyor ayağım bi yere kafam bi yere gidiyor daha sonra tansiyon ölçüyor tansiyon 9/4 çıkıyor sizce progestan mı yoksa tansiyon düşüklüğünden mi bilemedim. Yardım edin lütfen
İlk gün yoktu sonra baş dönmesi oldu bi kere içmeye başladım. Kendime dedim doktora sormadan bi tane içmeyim dedim. 2 gündür 2 tane içiyorum resmen tuhaf oluyorum. Sağol canımProgestan yapıyor canım, bende de öyle. Resmen sarhoş gibi oluyorum. Ağzım Bi yana gözüm bir yana kayıyor
Korkulacak bir şey değil merak etmeyin daha az yan etki görürsünüz geçmiş olsun tekrardanÇok teşekkür ederimAğızdan alıyorum 2 gündür tansiyonum düşüyor yada hapını etkisinden bilemedim. Vajinaldanda kullanabilirsin dedi ama hiç kullanmadım korkuyorum yapamam diye.
Teşekkür ederimKorkulacak bir şey değil merak etmeyin daha az yan etki görürsünüz geçmiş olsun tekrardan
Ya ben de günlerdir bunu merak ediyorum. Bir hafta falan oldu kullanmaya başlayalı. Öyle böyle sersemlik yok üstümde. Başım dönüyor ayağımın altından yer kayıyor sanki, odaklanamiyorum bı şeye. Tansiyonumu hiç ölçmedim ama muhtemelen tansiyonumu da düşürüyor çünkü elim ayağım dökülüyor. Yürüyorum ama sanki her bir organim ayrı bı yerde yürüyorMerhaba kızlar. Ben 200 mg progestan kullanıyorum. Kullandıktan sonra 2 saat sonra başım dönüyor ayağım bi yere kafam bi yere gidiyor daha sonra tansiyon ölçüyor tansiyon 9/4 çıkıyor sizce progestan mı yoksa tansiyon düşüklüğünden mi bilemedim. Yardım edin lütfen
Ben 5 gün olacak vajinal kullaniyorum, baş dönmesi,agizda kuruluk,sık-sık idrara çıkma,idrar sonrası yanma hissi, karın alt kısminda ağrım var, 5nisan ovitrelle yaptimMerhaba kızlar. Ben 200 mg progestan kullanıyorum. Kullandıktan sonra 2 saat sonra başım dönüyor ayağım bi yere kafam bi yere gidiyor daha sonra tansiyon ölçüyor tansiyon 9/4 çıkıyor sizce progestan mı yoksa tansiyon düşüklüğünden mi bilemedim. Yardım edin lütfen
Baş dönmesi çokmu oluyor. Benimde ağrım vardı bıraktım ben. Oksapar başladıkBen 5 gün olacak vajinal kullaniyorum, baş dönmesi,agizda kuruluk,sık-sık idrara çıkma,idrar sonrası yanma hissi, karın alt kısminda ağrım var, 5nisan ovitrelle yaptim
Merhaba, Ben de ağızdan alıyorum sabah akşam. Aynı belirtiler bende de var ama ek olarak göğüslerindeki sızı aşırı derecede rahatsız edici. Sende de var mı aynı yan etki. 8 gün önce ovitrel oldum ve bugün progestanda 6. günüm.İlk gün yoktu sonra baş dönmesi oldu bi kere içmeye başladım. Kendime dedim doktora sormadan bi tane içmeyim dedim. 2 gündür 2 tane içiyorum resmen tuhaf oluyorum. Sağol canım
Merhaba. Yok o yoktu bende. Ben bıraktım artık progestanı. Çok ağır bi ilaç bence çok güzel kafa yapıyordu.Merhaba, Ben de ağızdan alıyorum sabah akşam. Aynı belirtiler bende de var ama ek olarak göğüslerindeki sızı aşırı derecede rahatsız edici. Sende de var mı aynı yan etki. 8 gün önce ovitrel oldum ve bugün progestanda 6. günüm.
Peki göğüs halkalarında koyulaşma yapar mı bu progesteton ilacı. Bir bilen var öıdır?Merhaba. Yok o yoktu bende. Ben bıraktım artık progestanı. Çok ağır bi ilaç bence çok güzel kafa yapıyordu.
Ben hep ağızdan aldım vajinal kullanmadımProgestani kullandiktan sonra (vajinal) napiyosunuz? Uzaniyo musunuz eger oyleyse kac dakika?
Hamilelik yapar derler ama bilmiyorum siz hamile misinizPeki göğüs halkalarında koyulaşma yapar mı bu progesteton ilacı. Bir bilen var öıdır?
Ne zaman belli olacakHenüz belli değil. Doktor şüphelendi sanırım. Ovitrelle oldum o nedenle test yaptırmıyorum. Bugün 10. Gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?