Progestan

Acr33

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2023
6
0
1
27
Progestan kullanıyorum bugün 14.günüm 13. Günde kahverengi leke geldi ilacı kullanırken lekelenme gelmesi normal mi?

Progestan kullanıyorum bugün 14.günüm 13. Günde kahverengi leke geldi ilacı kullanırken lekelenme gelmesi normal mi?
Bence bi doktora danışın
Gebelikte hiçbir lekelenme göz ardı edilmemeli

Geçen ay da aynı tedaviyi gördüm ama ilacı bıraktıktan sonra adet oldum bu ay daha ilacın bitmesine 3 gün varken kahverengi leke geldi

Geçen ay da aynı tedaviyi gördüm ama ilacı bıraktıktan sonra adet oldum bu ay daha ilacın bitmesine 3 gün varken kahverengi leke geldi
Hamilemiyim değil miyim henüz bilmiyorum yerleşme kanaması olabilir mi acaba dedim

Progestan ara kanama yapabiliyor. Bende LH faz eksikliğinden kullandım. Yumurtlama zamanı ekstra ara kanamalar oldu. Adet düzenim değişti felan.

Bence bi gebelik testi yapın
Yerleşme kanaması falan mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…