Progestan

nazlibikiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2014
126
100
103
32
kızlar 6 haftalık gebeyim, kese görüldü kahverengi lekelerim var. Bırde nisan ayında bebeğimi kaybettim onda da bu lekeler olmuştu :KK61: doktorum korkulacak bırsey yok dedı ama gelde bana sor... Sorum su progestan kullanmak korkulacak birşey mi?dusuk habercisi mi?

kızlar 6 haftalık gebeyim, kese görüldü kahverengi lekelerim var. Bırde nisan ayında bebeğimi kaybettim onda da bu lekeler olmuştu :KK61: doktorum korkulacak bırsey yok dedı ama gelde bana sor... Sorum su progestan kullanmak korkulacak birşey mi?dusuk habercisi mi?
Lekelenmesi olan hatta olmayıp da düşük öyküsü vs olanlara tedbir amaçlı veriliyor, zaten düşecekse ne yaparsan yap engel olamazsın düşmeyecekse de düşmüyor takma o yüzden.

Rahmin kasılmasın çocuk daha rahat tutunsun diye Can'ım, kahverengi lekelenmelerin var ya bir de onları engellemek için diye biliyorum .. Allah yardımcın olsun .. Ben 3 ay kullandım

Bende 6+2 deyim nisanda benimde bir dusugum olmuştu ama benim hatamdi röntgen ve mrye girmiştim farkına olmadan. Doktor banada progestan verdi kanamam yok ta korkulacak bisi yok rahim duvarı kalinlassin diye duymuştum allah yardımcımız olsun :KK46::KK46::KK46:

Canım sana söyle bişey anlatayım ablam 2 bebegin hamile kaldı ve dokdor almamız gerekio dedi narkoz masasına yattı sonra yapamadı dedi dusucekse kendi düşsün ben ellemiycem çok günah sonra masal 7 aylık doğdu ve küçüktü ablamin piskolojisi bozuldu ölücek bu bebek dedi bana bende ogle düşünme dedim ve suan 4 yaşında Masallah çok tatlı ve Tosun gibi yani yiyiçek ekmeği varsa ne olursa olsun doğar o yüzden sitres olma inş bişey yoktur

Hiçbir riskim, önceden gebelik geçmişim yokken önlem amaçlı bana da verildi bu ilaç.
Bir iki kere kullandım, tuhaf yan etkiler yaptığı için bıraktım.
İçinizi ferah tutun, riskli bir şey söz konusu olsa başka önlemler alınıyor.

Ben 9 haftalık hamileyken leke gelmeye başladı hemen acile gittim düşük riski var dediler progestanin iğnesini yaptılar. Şimdide hapini kullanmaya devam ediyorum. Doktor 36. Haftaya kadar kullanabilirsin bebeğe zararı olmaz dedi. Su an hicbir sıkıntım yok.

Allah razi olsun hepinizden, lekelenmeler en cok korkutuyor beni.. evet yiyecek ekmegi varsa zaten kan leke dinlemez ama bu korku ve endise oyle tuhafmis ki:anneadayı: Allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun:KK68: cok tesekkur ederim hepinize

düşük habercisi degil canım leke var dedigin icin önlem sadece ben kızımdada kullandım şimdide kullanıyorum korkma onlar çok mücadeleci oluyorlar Allah kucagına almayı nasip etsin inşallah

Düşuk riski taşıyorsun o nedenle veriyo progestron bende ilk gebelikte kullanmiştın sonra kesiyo zaten risk kalmayinca şimdi bende 6 haftaligim gecen hafta bendede kahverengi leke oldu dr a gittim sadece prolutan diye bi igne yaptirdi bende progestern baslar sanmiştm canm ama baslmadi düsuk yapmayim diye yaptirms igneyi.bu arada aklinda bulunsun is yapma hep yat dinlen 3 ayi atlattiktan sonrasi kolay olur insallah.

Düşuk riski taşıyorsun o nedenle veriyo progestron bende ilk gebelikte kullanmiştın sonra kesiyo zaten risk kalmayinca şimdi bende 6 haftaligim gecen hafta bendede kahverengi leke oldu dr a gittim sadece prolutan diye bi igne yaptirdi bende progestern baslar sanmiştm canm ama baslmadi düsuk yapmayim diye yaptirms igneyi.bu arada aklinda bulunsun is yapma hep yat dinlen 3 ayi atlattiktan sonrasi kolay olur insallah.
Doktorumun izni ile seyehate ciktim fakat akintim artti ve sancilandim progestani gunde 3'e cikardi simdi hicbir is yapmadan yatiyorum. Allahim yavrularimizi korusun insallah bende 6+4teyim

düşük habercisi degil canım leke var dedigin icin önlem sadece ben kızımdada kullandım şimdide kullanıyorum korkma onlar çok mücadeleci oluyorlar Allah kucagına almayı nasip etsin inşallah
Aminn rabbim razi olsun, insaallah minik kuzum da cok mucadelecidir ve hayirlisi ile saglikla kucagima alirim:anne: cok tesekkur ederim:KK200:

Bende 4 aya gidiyorum ama progestan kullaniyorum 200 mg sabah aksam e malum bayram gezdik felan ama benimde kahve rengi cok az lekelenmem olmus ve dinleniyorum su iciyorum bol bol. kan vitamin folik asit kullaniyorum dinlenicez mecbur yastik koyuyorum dizimin altina uzaniyorum sende dinlen cokda korkma dua et bol bol insallah iyi olursun.

Canim bende ogrendigimden beri hem igne hemde vajinal olarak kullaniyorum. Tedbir amacli. 2 tane dusugum var. O yuzden. Korkma..

Kızlar bende kullanıyorum ağızdan sabah akşam alıyorum sizinde kafaniz dönüyor mu ben uyumazsam çok kotu oluyorun

Kızlar bende kullanıyorum ağızdan sabah akşam alıyorum sizinde kafaniz dönüyor mu ben uyumazsam çok kotu oluyorun
Ben fitil olarak kullaniyorum, bende mide bulantisi yapiyor hos zaten var bulantim ama o da biraz fazlalastiriyor fitil yaptiktan sonra da muhakkak yatip dinleniyorum oral yollada ayni sey gecerlimi bilmem ama cogu kadin halsizlik bulantidan sikayetci :)

Back
X