Progestan

Canim ben düşük yaptım şimdi 2. gebeligim ve düşük riskim yine vardı bu süreci atlatana kadar doktor sürekli yatmami söyledi çok şükür atlattım şimdi de plasenta aşağıda ve kanama olursa erken doğum olur dedi doktor yine aynı şekilde yatak istirahati önerdi ve proluton adında iğne yapiliyorum bir de gündüz ağrılarım için adalat adında ilaç verdi cok sukur şimdilik ben ve bebegim iyiyiz.. 28. Haftaya kadar plasenta yukarıda olması gerekiyor dedi olmazsa da normal doğum yerine sezeryan yaparsın dedi..
Hic korkma tedbirini al Allah'a dua et InsaAllah atlatirsin hayırlısıyla canim benim

Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah cumelmizin. Dun ev temizligi yaptim ondan snra bi kanamam oldu hem doktra gittim düşük rskin var sadece yaticaksn dedi cok korktum bbgme bisey oldu die ama ccok sukur olmadi banada tutunur insallah bebgim sende bu ilaci kullandin mi ve kanaman devam ettmi kanaman nasildi

Benim de 1 gün önce gece lekelenmem oldu hastaneye gittik Allah a şükür bebekte bişey yok ama doktorumuz düşük riski olan bi dönemde olduğum için temkinli olmamı söyledi 1 hafta rapor verdi 3 gün yerinden kalkma dedi gerekli olmadıkça.hastanede progestan iğne vurdular şimdi de progestan fitil olarak kullanıyrm akıntım normale dönmeye başladı umarım en kısa zamanda sağlığımıza kavuşuruz Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Arkadaslar bende sekiz haftalik hamileyim bendede iki hafta önce aşırı bir kanama oldu hastaneye gittim çok şükür bebek iyiydi fakat düşük riski oluşmuş doktorum yatırdı iğne ve fitil kullandım üç gün sonra taburcu ve evde yatak istirahati verdi progestan hap günde üç tane ve beş günde bir proluton iğnem var inş bişey olmaz ayrıca kanama olanlar dikkat etsin hemen hemen herkeste bebeğin kesesinin yanında kan birikiyomus tehlikeli olan içerde biriken kanmış

ben suan 10 haftaligim ve 6 haftadan beri kanamam oluor bebek iyi ama dusuk riski olusabilir dedi doktorum 12. haftaya kadar yatak istirahati verdi haftada 1 proluton igne vuruluyorum günlük bir tablet progestan içiyorum

Merhaba hanımlar benim ilk hamileliğim fazla uzun sürmedi düsük yapmistim zaten dusuk riskim vardi progestan kullandim bende dusuk yaptiktan 1 ay sonra hamile kaldim simdi dusuk riskim yok ama yinede progestan kullaniyorum 6 haftalik hamileyim

Kızlar 4+3 teyim dün bhcg 4516 idi progesteron 47, az önce kahve kanamam oldu , doktoruma sordum degerlerin iyi belki implantasyon kanaması dır dedi, progestan kullanmama gerek varmı dedim gerek yok dedi , bekleyecegiz dedi ne yapayım cok moralim bozuk

Rabbim hepimizin yardimcisi olsun alanda o verende sadece o ne dilerse o olur oyuzden uzulmek yok allahin izni ile gecicek birbirimize dualar edelim allah bizi yavrularimizdan ayrmasin olmayanlarada tez zamnda nasip etsin insallah. Kizlar bolbol dinlenelim dua edelim ve birbirimizi bu konulardan habrrdar edelim hic degilse icimiz belkide bi nebze rahatlar . biso daha ara ara kramp gbi agri oluyomu sizde alt rrafta ve her dakka tvalete gidiyorum

bende kramp olmuyor canım bol su içiyrm dolayısıyla da tuvalet ihtiyacı doğuyor siizn lekelenme hala devam ediyor mu?

Ya canım kac haftalik düşük yaptın doktor bana 3 ay çocuk düşünme dedi ama benn beklemek istemiyorum kürtaj olalı tam 3 hafta oldu

Progestan kullandım canim benim kanamam fazla uzun sürmedi hafif lekelenmem olmuştu ilacı da 3 hafta kadar kullandım doktor birakabilirsin dedi sürekli kendini koruman gerekiyor hiçbir iş yapma gerekirse evde dinlenmezsen hastaneye yatiricam bile demişti doktorum kesinlikle yat dinlen senden ve bebeginden önemli değil hiçbirşey eşin zaten anlayış gosterecektir anneni veya da kayinvalideni filan cagir yanina onlar evle ilgilenir en azından

Ya canım kac haftalik düşük yaptın doktor bana 3 ay çocuk düşünme dedi ama benn beklemek istemiyorum kürtaj olalı tam 3 hafta oldu
Canım doktorun 3 ay bekle dediyse mutlaka dinlemelisin ben de düşük sonrası 3 ay bekledim beklemezsem ne olur diye sorunca da tekrar düşük yapma riskin çok yüksek oluyor demişti kürtaj sonrası.ayni acıları tekrar yaşama canım Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…