- 19 Ekim 2016
- 111
- 55
- 13
- 31
- Konu Sahibi SevdigiminMeyvesi
-
Canım benimde kahve rengi geliyordu ilk hamileligimde bol.bol dinlen ayaklarini yukari dik o iyi geliyorInsallah en guzel sekilde geciricez bugunleride peki hanimlar kanamaniz nasil benm lavbada gelio kahve rengi seklnde az
benim de lavaboya çıkınca bazen geliyor bazen gelmiyor canım çok çok açık kahverengi ve çok azInsallah en guzel sekilde geciricez bugunleride peki hanimlar kanamaniz nasil benm lavbada gelio kahve rengi seklnde az
bende kramp olmuyor canım bol su içiyrm dolayısıyla da tuvalet ihtiyacı doğuyor siizn lekelenme hala devam ediyor mu?Rabbim hepimizin yardimcisi olsun alanda o verende sadece o ne dilerse o olur oyuzden uzulmek yok allahin izni ile gecicek birbirimize dualar edelim allah bizi yavrularimizdan ayrmasin olmayanlarada tez zamnda nasip etsin insallah. Kizlar bolbol dinlenelim dua edelim ve birbirimizi bu konulardan habrrdar edelim hic degilse icimiz belkide bi nebze rahatlar . biso daha ara ara kramp gbi agri oluyomu sizde alt rrafta ve her dakka tvalete gidiyorum
Ya canım kac haftalik düşük yaptın doktor bana 3 ay çocuk düşünme dedi ama benn beklemek istemiyorum kürtaj olalı tam 3 hafta olduMerhaba hanımlar benim ilk hamileliğim fazla uzun sürmedi düsük yapmistim zaten dusuk riskim vardi progestan kullandim bende dusuk yaptiktan 1 ay sonra hamile kaldim simdi dusuk riskim yok ama yinede progestan kullaniyorum 6 haftalik hamileyim
Progestan kullandım canim benim kanamam fazla uzun sürmedi hafif lekelenmem olmuştu ilacı da 3 hafta kadar kullandım doktor birakabilirsin dedi sürekli kendini koruman gerekiyor hiçbir iş yapma gerekirse evde dinlenmezsen hastaneye yatiricam bile demişti doktorum kesinlikle yat dinlen senden ve bebeginden önemli değil hiçbirşey eşin zaten anlayış gosterecektir anneni veya da kayinvalideni filan cagir yanina onlar evle ilgilenir en azındanRabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah cumelmizin. Dun ev temizligi yaptim ondan snra bi kanamam oldu hem doktra gittim düşük rskin var sadece yaticaksn dedi cok korktum bbgme bisey oldu die ama ccok sukur olmadi banada tutunur insallah bebgim sende bu ilaci kullandin mi ve kanaman devam ettmi kanaman nasildi
Canım doktorun 3 ay bekle dediyse mutlaka dinlemelisin ben de düşük sonrası 3 ay bekledim beklemezsem ne olur diye sorunca da tekrar düşük yapma riskin çok yüksek oluyor demişti kürtaj sonrası.ayni acıları tekrar yaşama canım Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepinizeYa canım kac haftalik düşük yaptın doktor bana 3 ay çocuk düşünme dedi ama benn beklemek istemiyorum kürtaj olalı tam 3 hafta oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?