Progestanı bırak dedi

fead

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2016
480
201
103
33
arkadaşlar daha önce yazmıştım kahverengi lekelerim vardı doktor progestan vermişti içtikten 2 gün sonra azaldı sonra sarıya döndü akıntılar doktor pazartesi bırakabilirsin dedi böyle bi şey yaşayan var mı progestanı yarıda bırakmak sıkıntı olur mu yani?

hayir bir sknti olmaz merak etme ilk baslarda benimde oluyordu geciyor inşallah
Sağol doktora da söyledim bırakıp tekrar başlamak sorun olur mu diye hayır dedi ama güvenemedim bebeğim 10 haftalık bütün her şeyi normal dedi

düşük riski varsa kullanılır zaten bu ilaç. ama sana neden bırak dedi anlayamadım. daha da artırması gerekir hatta iğnesine geçmesi gerekirken.. bebeğin durumunu mu iyi görmedi acaba?
Evet bebek çok iyiymiş maşallah , bende düşük riski yoktu aslında 2 gün çok hafif kahverengi akıntı geldi sonra geçti ilk gebeliğim bi de

Evet bebek çok iyiymiş maşallah , bende düşük riski yoktu aslında 2 gün çok hafif kahverengi akıntı geldi sonra geçti ilk gebeliğim bi de

çok özür dilerim biraz dalgınım. düzeltme yaptım ama sen alıntılamışsın çoktan:)
Bebeğin sağlığı yerinde ve riskin kalmamışsa bıraktırıyordur. için rahat etmeyecekse bi süre daha kullan. kullanmanda sıkıntı yok. sadece bebeğin biraz tüylü kıllı doğar:)
doktor bana öyledemişti ve dediği gibi oldu. küçük bir primat doğurmuştum :)

anladım sorun değil teşekkür ederim ben çalışıyorum ilaç beni çok kötü etkiledi hiç içmek istemiyorum aslında

Kaç aylık hamilesin canım
Doktor risk görmemiştir ondan olabilir
İstersen biraz daha kullan sıkıntı olmaz canım ben aylarca kullanmıştım ama yinede doktora danışmanda fayda var.
İnşallah sıkıntı olmaz sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini

10 haftalık canım bebek çok iyi görünüyor bırak dedi açıkçası hiç kullanmak istemiyorum ama ilacı yarıda kesmek sorun olabilir diye düşündüm

Reactions: Eva
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…