Maalesef başka bir doktor yok buradageçmiş olsun. başka bir doktra daha görün bence.
Maalesef başka bir doktor yok burada
Sağol doktora da söyledim bırakıp tekrar başlamak sorun olur mu diye hayır dedi ama güvenemedim bebeğim 10 haftalık bütün her şeyi normal dedihayir bir sknti olmaz merak etme ilk baslarda benimde oluyordu geciyor inşallah
Evet bebek çok iyiymiş maşallah , bende düşük riski yoktu aslında 2 gün çok hafif kahverengi akıntı geldi sonra geçti ilk gebeliğim bi dedüşük riski varsa kullanılır zaten bu ilaç. ama sana neden bırak dedi anlayamadım. daha da artırması gerekir hatta iğnesine geçmesi gerekirken.. bebeğin durumunu mu iyi görmedi acaba?
Evet bebek çok iyiymiş maşallah , bende düşük riski yoktu aslında 2 gün çok hafif kahverengi akıntı geldi sonra geçti ilk gebeliğim bi de
Evet öyle söyledi ama yarım bırakmak kafamı karıştırdı bi sorun olur mu diyedüzeltme yapıyorum belki de kanama alanı küçülmüştür. düşük riskin kalmamıştır bıraktırıyor olabilir.
çok özür dilerim biraz dalgınım. düzeltme yaptım ama sen alıntılamışsın çoktan:)
Bebeğin sağlığı yerinde ve riskin kalmamışsa bıraktırıyordur. için rahat etmeyecekse bi süre daha kullan. kullanmanda sıkıntı yok. sadece bebeğin biraz tüylü kıllı doğar:)
doktor bana öyledemişti ve dediği gibi oldu. küçük bir primat doğurmuştum :)
Sen kullandın mı bu ilacı?benimde oyle ilk baslarda kanamam oluyordu cok sukur gecti kendini cok yorma yinede
Geçmiş olsun dinleniyorum ama çalışırken insan çok yoruluyor yabenimde oyle ilk baslarda kanamam oluyordu cok sukur gecti kendini cok yorma yinede
vajinal yollarla da alınıyor aynı ilaç. bu ilacı içerken, alkol almış gibi sarhoş oluyordum.anladım sorun değil teşekkür ederim ben çalışıyorum ilaç beni çok kötü etkiledi hiç içmek istemiyorum aslında
Ben de öyle çok kötü oldum sürekli uyuyorum, vajinal yolu falan hiç söylemedi direkt bırak dedivajinal yollarla da alınıyor aynı ilaç. bu ilacı içerken, alkol almış gibi sarhoş oluyordum.
10 haftalık canım bebek çok iyi görünüyor bırak dedi açıkçası hiç kullanmak istemiyorum ama ilacı yarıda kesmek sorun olabilir diye düşündümKaç aylık hamilesin canım
Doktor risk görmemiştir ondan olabilir
İstersen biraz daha kullan sıkıntı olmaz canım ben aylarca kullanmıştım ama yinede doktora danışmanda fayda var.
İnşallah sıkıntı olmaz sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?