Progestanı doktora danışmadan bıraktım

TEŞEKKÜRLER İYİ KÖTÜ YORUMLARINIZ İÇİN BİLGİ ALMAK İSTERKEN AĞZIMIN PAYINI ALDIM GİBİ OLDU. Hepten stres oldum . Sorgulamadan kullanmak en doğrusuymuş . Cahillik işte haklısınız. İyi günler

Arkadaslar progestan ilaç kullanyordum geceleri yatmadan önce ama dün içmedim. hatta bırakma kararı aldım. eskiden annelerimiz progestan mı kullanıyordu boşuna yormayayım vucudu dedim. sabah çok hafif kahverengi bi damla gibi akıntı oldu. sizce napayım ilacı içeyim mi bi şey olur mu?
O ilaç size boşuna verilmiyo demek ki düşük tehlikesi söz konusu doktorunuza danışın bı tane icmeyince bişey olmaz zaten biraz zaman sonra etki ediyo ama tamamen birakamazsiniz .

hemen her şeye muhalefet olup zaten panik olan birine bu söylenmemeli bence. Çocugu düşürmek beni rahatsız etmeyecek olsa sabah sabah buraya akıl almaya yazmam sonuçta. üstelik hadi bi bırakayım da nolcak diye bırakmadım, her aksam ilacı alır almaz resmen bayılıp 8 gibi uyuyorum her akşam. eşim ve kayınpederim cok fazla sey kullanıyorsun onlar seni etkiliyor belki de gereksizdir bu içtiklerin dediler. kayınvalidem ben hiçbi şey kullanmadım hiçbi sıkıntı olmadı dedi. ilaç yapıyor galiba bebeğime zarar vermem diye düşünüp bir gece içmedim. doğru bir sey yapmadıgımı düşünüp de yazdım
Bu bahsettiğiniz kişiler arasında doktor olan var mi? Tahminimce yok. Ya bırakın Allah aşkına "eski dönemlerde kullanılmıyormuş". Elinde ip*one.u ile bu başlığı yazıyor ama özendiği eski hayata bak, 10 sene tıp okumuş insana güvenmeyip kayınvalidesine güveniyor. Cehalet böyle birşey!

Arkadaslar progestan ilaç kullanyordum geceleri yatmadan önce ama dün içmedim. hatta bırakma kararı aldım. eskiden annelerimiz progestan mı kullanıyordu boşuna yormayayım vucudu dedim. sabah çok hafif kahverengi bi damla gibi akıntı oldu. sizce napayım ilacı içeyim mi bi şey olur mu?
boşuna vucudu yormamak mı ?
ben hamileliğimin 4 bucuk aya kdr 80 tane antıbyotık iğne ve 40 tane progstnigne , kutularca progstan hap kulandım popomdaki iğne izleri 1 yıl gecmedi sıfr cocugumu kaybetmemek için .
ne zaman mı bıraktım ilacı ? erken doğumla çocugumu kaybedince.
yorumum bu kdr.

Back
X