Progestani fitil olarak mi agizdan mi kullandiniz

emine525252

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2022
58
19
3
37
Arkadaşlar daha önce 2 sefa dusuk yaşadım hemde ileri haftalarda ikisinde de progestani ağızdan kullandım simdi 4+5 günlük hamileyim yine progestan verildi sizler nasil kullandınız etkisini daha çok görmek için

Doktorum nasıl kullanmamı istediyse öyle kullandım. İlk başlarda ağızdan alıyordum, çok ağır geliyodu baygın baygın geziyodum. Daha sonra alttan almaya başladım 8. Ay'a kadar.
Size doktor nasıl kullanmanız gerektiğini söylemedi mi?

İster ağızdan istersen fitil olarak dedi tercihi bana bıraktı burda kullanıp hangi yolla daha faydasını görenler den destek almak istiyorum

İster ağızdan istersen fitil olarak dedi tercihi bana bıraktı burda kullanıp hangi yolla daha faydasını görenler den destek almak istiyorum
Ağızdan alınca çok uyku hali ve hatta mide bulantısı oluyor.
Vajinal yoldan alınca herhangi bir yan etkisi olmuyor. Ben vajinal almaya başladığım zaman kesildi lekelenmeler.
Sizde faydasını görür sağlıkla kucaklarsiniz insaAllah

Ben progestanı ağızdan ve iğne yoluyla aldım doktor önerisiyle 3 ay boyunca kullandım bu şekilde daha sonra bıraktım. Ama şimdiki aklım olsa sadece bir tanesini kullanırdım. Önemli olan hep iyiyi düşünmek psikolojik olarak iyi olmak ve en azından ilk 3 ay çok yoğun tempodan kaçınmak. Benden size tavsiye tek bir tanesini kullanın ve geçmişteki kötü deneyimlerinizi unutun hep bebeğinizi hayal edin,dua edin, sevdiğiniz sizi yormayacak hobylerinizi yapın kafanızı meşgul edecek başka bir şeyler bulun sonra sonu güzel oluyor yani ben öyle olduğuna inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…