Progestanı nasıl kullanmalıyım?

Fascinated

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2020
92
21
38
32
Kızlar 5+0 hamileym bugn keseyi gördük karından epey ufaktı. Doktor progestan yazdı nasıl kullanacağımı söylemedi bende sormadım. Bu ilacı ağızdan mı alcam fitil şeklnde mi kullanmalıyım? Şu an kanamam yok.

İlacın üstünde veya içindeki kağıtta yazıyordur
Bende 6+5 haftadym ama bana ilaç vermediler neye göre verdi doktorunuz acaba

İlacın üstünde veya içindeki kağıtta yazıyordur
Bende 6+5 haftadym ama bana ilaç vermediler neye göre verdi doktorunuz acaba
Ben ağrılarım vr dedim. Belmde ve adet sancılarım oluyor dedm. Daha önce çok kmyasal gebelk geçirdiğmi söyledim. Keseyi gördü. Ama kanamam olmadığını söylememe rağmen yat dedi. Evde sürekli yat dedi. İşte bol su iç brde progestan yazıcm dedi.

Canım bende 4+5 banada fitil olarak kullan dedi sabah akşam

Karından mı göründü direk canım değerin kaç peki

Bana hiçbir şey demedi. Ama fitil gibi kullancam sanırım. Çünkü yan etkisnden korktum açıkçası.
Vallaha canım kasık ağrısı yapıyor bi zaten gebelik kaynaklı rahimde genişlediği için alışıyorsun. Genelde fitil olarak daha iyiymiş bana direk doktor öyle dedi. Sabah akşam kullan bir saat yerinden kalkmadan yat ama kullanınca doktor öyle demişti bana.

Karından göründü canım. Değerm içn kan sonucum yarına kaldı öğrenemedim. Benm bşından beri 2,5 kat 3 kat arttı değerlerim ondan görünmüş olabilir. Ama epey ufaktı yinede
Benimde hemen hemen 3 kat arttı salı verdim kan 1837 değer cuma gideceğim bende o zamana inşallah benimde görünür kese

Benimde hemen hemen 3 kat arttı salı verdim kan 1837 değer cuma gideceğim bende o zamana inşallah benimde görünür kese
Görünüyor canım. Benim karından gördü direk. Ama yani gördğüm şey aşırı ufaktı yani. Çrpı koydu iki tane çarpılr bile üst üsteydi resmn öyle düşün:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…