progestanı vajinadan alanlarrrrrrrrrrrr

hpt_honey

bebişim gıvış gıvış maşlh
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
2.456
6
156
45
Balıkesir
dr vajinadan al dedi çok şükür bu gü kasılmam yok gibi fakat yatrken al dedi yaptım acayip kasık ağrım oldu normalmidrrrr

olur canım
kızıma 6 haftalık hamileyken düşük tehlikesi geçirdim kanamam oldu o zaman kullandım ağrımda oldu hafif kanamamda ama şükür sağsalim geldi bebeğim şimdi 17 aylıkzemuszemus

allah sağlıcakla bebeğine kavuştursun canım (hepimizi) bende 37.haftamdayım doktor banada verdi .amaonun çoğu tuvalette gidiyo çamaşırımda var.sizdede öyle oluyomu.bide benim vajinama yanma gibi yaptı

bana drum istersen yut istersen vajinadan al dedi, ben yutmayi tercih ettim lekelenmelerimde allaha sükür 3 güde gecti arada kasik agrim oluyo sadece simdi 9,5 haftaliyim riski atlatamadim daha ama ins bi sorun cikmaz allah yardimcimiz olsun

bana drum istersen yut istersen vajinadan al dedi, ben yutmayi tercih ettim lekelenmelerimde allaha sükür 3 güde gecti arada kasik agrim oluyo sadece simdi 9,5 haftaliyim riski atlatamadim daha ama ins bi sorun cikmaz allah yardimcimiz olsun

aminnnnnnnnnn canım inşllhhhhhhhhh

bendede ağrı şişlik yapıyo evet wc de gidiyo ama yarkenn alman lazım

gecmıs olsun canım.
hamıleyken bende 3 ay aynı sekılde aldım.
crınone jel kullanmıstım.
kızım 6.ayına gırdı bıle :)
kasık agrısı normal. kendıne cok yuklenme,dıkkat et.
umarım sende saglıkla kucagına alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…