progestanı yarıda bırakmak lütfen cevap

sessizgemiler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
383
13
48
Ankara
kızlar lekelenmem cok azdı benim doktor yinede önlem amaclı verdi ama içtiğim günden beri sarhos gbiyim bu hap beni mahvetti bende suan doktora gidemedigim için yarıda bıraktım içemiyorumm acaba zararı olurmuu benim gibi yarıda bırakan oldumu?

tatlım yanlış yapmışsın ben de yaşadım lekelenmeyi benim de azdı 2 ay kullandım.Yan etkileri çok kötü oluyo biliyorum günde 1 çıkarırken ilaç yüzünden günde 3 kez çıkarıyordum aşırı halsizlik bulantı filan yapıyor o ilaç ama kullanman gerekiyor lekelenmem durduğu halde fazla fazla kullandırtmıştı bana doktorum.Bence doktorunu ara durumu söyle ihmal etme sakın.

ozmn tekrar baslayımmı cnm 1gün içmedim sadece

ben hamileliğimin 5. haftasında kullanmaya başlamıştım 1 aydır bıraktım ama arada lekelenme olunca geçene kadar içiyorum dediğin gibi benide sarhoş gibi yapıyordu o vakitler düşük tehlikem olduğu için sürekli yatıyordum o nedenle çokta umrumda değildi sersemlik ilacını dr bırak diyene kadar bırakma yan etkilerinden korunmak içinde vajinadan atabilirsin tableti hem daha etkiliymiş öyle bende bir ara öyle kullandım

canım aynı tabletimi vajinadan alıosunn yani içtiğimizi vajinadanda alabiliyomuyuz? cidden dun tansiyonum 8e 5cıktı öldürecek bu ilaç beni yarın doktora giderimde içmedm şimdii

canım aynı tabletimi vajinadan alıosunn yani içtiğimizi vajinadanda alabiliyomuyuz? cidden dun tansiyonum 8e 5cıktı öldürecek bu ilaç beni yarın doktora giderimde içmedm şimdii

evet canım aynı ilaç bende çok kötü olunca ilaçtan dr vajinadan al dedi vajinadan alınca yan etkilerini yaşamıyorsun pek

canım ben de kullanıyorum hem de gebeliğimin ilk gününden beri ve 28. haftaya kadar da kullanacağım.bu ilaç oldukça etkili bir ilaçtır kafana göre bırakman olmaz.mutlka doktoruna danış lütfen.ilk içildiği zaman srsemlik yapabilir ama bir hafta içinde o yan etkileri zaten gidiyor.ben şuan oldukça enerjik bir haldeyim:))

aynwn canım bende ilk ağızdan bizimkiler beni bayıldı falan sanmışlar kendmden geçmiştim gözümü açamıyodm.sonra dr vajinadan almam gerektini söledi,sende muhakkak öle yap canım bırakma allah korusun,sonra kötü bişi olur ,kendini suşlarsn.muhakkak vajinadan al bırakma canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…