Progestan😒

Kolaya kaçmıyor ,anlamak istemiyorsunuz galiba olası birşeyi engellemek istiyor . Ne dmisler ''
Eşeğini sağlam kazığa bağla, sonra Allah`a ısmarla."

Ya yapmayın lütfen doktorun dediğine inanmayıp gelip burada sormanız ne kadar mantıklı?tabi ki danışırsınız ama sizi takip eden ve işi bu olan bir doktora inanmayıp bir canı tehlikeye atmanız bana çok saçma geldi.

oyyy içimi dağladın kıyamam sana ...Rabbim kucağını doldursun inşallah

12. haftaya kadar ilişki yasak. Bu onun kurcamalası ile alakalı değil. Enfeksiyon riski çok yüksek. Alttan muayenede daha net görüldüğü için doktorunuz öyle yapmış muayeneyi zaten bu haftadan sonra yapmaz. Size ilişki yasak demesine takmışsınız ama doktorların çoğu 3 aya kadar yasaklıyor zaten!

Benim de hiç kanamam olmamasına rağmen doktorum progestan verdi ve düzenli kullanıyorum. Doktorum bebeğinin daha iyi tutunmasını sağlayacak ve düşük riskini ortadan kaldıracak dedi. Doktoruma güveniyorum. Bence siz de kullanmalısınız.

Benimde kanamam olmamasina ragmeb kan sulandirici ve porgestan verdi herhangi bir olasılığa karsi hazirlikli olmamizi istiyor sanirim

Koruyucu olsun diye verilmiştir mutlaka. Bende 2 ay hergün vuruldum. Vardır bir bildirdiği doktorun kullan hiç riske atma

Koruyucu olsun diye verilmiştir mutlaka. Bende 2 ay hergün vuruldum. Vardır bir bildirdiği doktorun kullan hiç riske atma
Bende ole düşündüm yorumlara falanda baktim kanama olmasada kullanan varmis koruma icin

Bende ole düşündüm yorumlara falanda baktim kanama olmasada kullanan varmis koruma icin
Evet canım 1 haftalık koruyucu iğnelerde var bu ara salgın olduğu için doktora gidersen eğer ondan yazdır bence hergün git gel yapma.

Evet canım 1 haftalık koruyucu iğnelerde var bu ara salgın olduğu için doktora gidersen eğer ondan yazdır bence hergün git gel yapma.
Ayin 21. De tekrar cagirdu bulundugum bolgede yogunluk yok salgin konusunda o yuzden gelmemi istedi sanirim bende 1 2 ay cagirmaz dedim

Kanama yok dedi herhangi bi sorun yok dedi. Bende kalp atisi icin cagirir diye düşünmüştüm cok acemiyim dimi

Evet canım 7. Haftadan sonra oluyor kalp atışı Allah gönlüne göre versin . İlaçları ihmal etme kullan ilk 3 ay önemli

Evet canım 7. Haftadan sonra oluyor kalp atışı Allah gönlüne göre versin . İlaçları ihmal etme kullan ilk 3 ay önemli
Amin hepimizin kullanacagim uzun yillar beklenen biri hakkimizda hayirlisi ne ise o olsun insallah tesekkurler yardim icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…