Progesteron 14.60 ne anlama geliyor

sumeyye 1306

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2022
224
168
33
30
Arkadaşlar merhaba bu testlerden anlayan yorum yapabilir mi acaba adetin 21 gününde progesteron 14.60 çıktı iyi birşey mi kötü mü hiç anlamıyorum smear testi de istedi bir ay sonra sonuç almaya gidicem o zamana kadar içim içimi yer anlayan lütfen yorum yapabilir mi ?

Eklentiler

• IMG_7059.webp
    IMG_7059.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 176
Hiç bilmiyorum üstte gören olur diye yazdım. İnşallah iyi sonuçlanacak bir seydir
Teşekkür ediyorum yorumunuz için ama bu Rubella kötüymüş galiba bi doktora sordum bu iyi birşey değil dedi embriyoyu mikrop diye algılayıp atan birşey bu dedi 2 tane hamileliğim kötü sonuçlandı sebebi bu galiba ne yapacağımı hiç bilmiyorum

Teşekkür ediyorum yorumunuz için ama bu Rubella kötüymüş galiba bi doktora sordum bu iyi birşey değil dedi embriyoyu mikrop diye algılayıp atan birşey bu dedi 2 tane hamileliğim kötü sonuçlandı sebebi bu galiba ne yapacağımı hiç bilmiyorum
Üzüldüm Allah yardımcınız olsun. Ne problemlere çözüm buluyorlar vardır elbet bi tedavisi. İyi bir doktor bulun gebelik öncesi sizi yönlendirsin. Ümitsizliğe kapılmayın hemen

benimde anti rubella pozitif çıkmıştı. O kızamıkçığa olan bağışıklık diye biliyorum. Eğer daha önce geçirmiş isen pozitif çıkıyor

benimde anti rubella pozitif çıkmıştı. O kızamıkçığa olan bağışıklık diye biliyorum. Eğer daha önce geçirmiş isen pozitif çıkıyor
Evet aslında pozitif olması gerekiyor ama benim +500 bu kadar yüksek olması da anormal falan diyorlar çok karışık işler ya hiçbirşey anlamadım 🤷🏻‍♀️

Üzüldüm Allah yardımcınız olsun. Ne problemlere çözüm buluyorlar vardır elbet bi tedavisi. İyi bir doktor bulun gebelik öncesi sizi yönlendirsin. Ümitsizliğe kapılmayın hemen
Teşekkür ederim inşallah vardır bi çözümü Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏

Arkadaşlar merhaba bu testlerden anlayan yorum yapabilir mi acaba adetin 21 gününde progesteron 14.60 çıktı iyi birşey mi kötü mü hiç anlamıyorum smear testi de istedi bir ay sonra sonuç almaya gidicem o zamana kadar içim içimi yer anlayan lütfen yorum yapabilir mi ?
Diğerlerinin anlamını bilmiyorum ama progesteron değeri yumurtlamadan 1 hafta sonra bakılır ve yumurtlama olmuş mu olmamış mı onu gösterir. Değere bakılırsa yumurtlama olmuş ama yüksekliği konusunda 2 seçenek var;
ya yeni yükselmeye başladı ve 14 çıktı
Ya da maksimum değeri 14 ama çok da gebelik ihtimalinden söz edilemez.
Çünkü doktorlar herkesi 14.gün yumurtluyor gibi baz aldığından,gelene geçene 21.gün progesteron bakıyorlar. Belki siz 17.gün veya 19.gün yumurtladınız ?
O yüzden değerinize takılmayın.
Sonuç olarak yumurtlama olmuş ki progesteron bu değere yükselmiş. Anlamı bu.
Diğeri için fikrim yok,inşaAllah gönlünüzce olsun herşey 🤲🏼♥️

Diğerlerinin anlamını bilmiyorum ama progesteron değeri yumurtlamadan 1 hafta sonra bakılır ve yumurtlama olmuş mu olmamış mı onu gösterir. Değere bakılırsa yumurtlama olmuş ama yüksekliği konusunda 2 seçenek var;
ya yeni yükselmeye başladı ve 14 çıktı
Ya da maksimum değeri 14 ama çok da gebelik ihtimalinden söz edilemez.
Çünkü doktorlar herkesi 14.gün yumurtluyor gibi baz aldığından,gelene geçene 21.gün progesteron bakıyorlar. Belki siz 17.gün veya 19.gün yumurtladınız ?
O yüzden değerinize takılmayın.
Sonuç olarak yumurtlama olmuş ki progesteron bu değere yükselmiş. Anlamı bu.
Diğeri için fikrim yok,inşaAllah gönlünüzce olsun herşey 🤲🏼♥️
Ya çok teşekkür ederim yorumunuz için ben pik gördüm zaten bu testi vermeden 9 gün önce birgebeningünlüğü sayfasını bilirsiniz ordan yumurtlama testlerim var yumurtlama olmuştu kesin olarak progesteron için çok iyi dedi başka doktor ben rubellaya takıldım çok

Back
X