- 14 Ağustos 2024
- 396
- 62
- 13
- 25
- Konu Sahibi ipek prenses
Adetimin 21. Günü bugün kan verdim progesteron 20.74 çıktı ne demek gebelik olabilir mi bu değerle öğrenen varmı 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doktorunuz gerekli görürse istiyor. progesteron hormonuna bakılıyor. o da rahim kalınlığını ve sağlıklı yumurta çatlamış mı bunu gösteriyor. gebelik için 10 ve üzeri olması isteniyornasıl kan veriyoruz bu değeri öğrenmek için. Ne diyorsunuz yani bu farklı bi değer ya betadan onun için soruyorum![]()
Teşekkür ederimdoktorunuz gerekli görürse istiyor. progesteron hormonuna bakılıyor. o da rahim kalınlığını ve sağlıklı yumurta çatlamış mı bunu gösteriyor. gebelik için 10 ve üzeri olması isteniyor
Yumurta takibi yapıyorduk adetin 21. Günü bakılan değermiş 5 ten yukarıysa yumurtlama ve çatlama olmuşnasıl kan veriyoruz bu değeri öğrenmek için. Ne diyorsunuz yani bu farklı bi değer ya betadan onun için soruyorum![]()
20 çıkmış o zaman ihtimal var gebelik için değil midoktorunuz gerekli görürse istiyor. progesteron hormonuna bakılıyor. o da rahim kalınlığını ve sağlıklı yumurta çatlamış mı bunu gösteriyor. gebelik için 10 ve üzeri olması isteniyor
evet gebelik için ortam müsait20 çıkmış o zaman ihtimal var gebelik için değil mi![]()
Adetimin 21. Günü bugün kan verdim progesteron 20.74 çıktı ne demek gebelik olabilir mi bu değerle öğrenen varmı![]()
İnş ya 2 yıldır istiyoruzYumurtlama olmus, gebelik ihtimali var demek, hayirlisi olsun insallah vardir![]()
Benim 21. gün değerim 32 çıkmıştı fakat gebelik yoktu.Adetimin 21. Günü bugün kan verdim progesteron 20.74 çıktı ne demek gebelik olabilir mi bu değerle öğrenen varmı![]()
YaaBenim 21. gün değerim 32 çıkmıştı fakat gebelik yoktu.![]()
Evet ben de aşırı umutlanmıştım doktorumun da yönlendirmesiyle ama olmadıYaaBaya araştırdım 15 üstü gebelik olabilir diyor ama
Orası öyle Tabbim istese 10 değeriyle de olur 50 değeriyle olmaz bilemeyiz hayırlısı olsun ama bu ay çok umutluydumEvet ben de aşırı umutlanmıştım doktorumun da yönlendirmesiyle ama olmadıArkadaşımın 14 tü o ay gebe kaldı sanırım nokta atışı bişiy demek için tek basına yeterli değil.
Bugün muayene oldum rahim duvarın kalınlaşmış dedi ve ğrogesteron çok güzel yumurrtlama ve çatlama olmuş dedi acaba kalınlaşması gebelik miEvet ben de aşırı umutlanmıştım doktorumun da yönlendirmesiyle ama olmadıArkadaşımın 14 tü o ay gebe kaldı sanırım nokta atışı bişiy demek için tek basına yeterli değil.
Bugün muayene oldum rahim duvarın kalınlaşmış dedi ve ğrogesteron çok güzel yumurrtlama ve çatlama olmuş dedi acaba kalınlaşması gebelik mi![]()
İnşAllah Rabbim bana ve isteyen herkese nasip etsinkalınlaştığı için zaten değer yüksek çıkıyor
umarım olmuşturkalınlaşması kesin gebeliğe işaret değil ama ihtimal yüksek her ay kalınlaşıp dökülüyor duvar ve biz regl oluyoruz.
erken gebelik testlerinde cıkabilir silik de olsa ilk idrarla
bata kaç gün var , bende Progesteron testi verdim sonucu bekliyorum cuma tekrar gidicem . Sizinkinde merak ettimBugün muayene oldum rahim duvarın kalınlaşmış dedi ve ğrogesteron çok güzel yumurrtlama ve çatlama olmuş dedi acaba kalınlaşması gebelik mi![]()
8 gün var canımbata kaç gün var , bende Progesteron testi verdim sonucu bekliyorum cuma tekrar gidicem . Sizinkinde merak ettim![]()