• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama progesteron 200 kabsül kullanan var mı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sevilay82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2008
42
1
86
Ankara
aşılama oldum doktor kullanmamı söyledi.fitil şeklinde kullanılıyormuş.nasıl ve ne kadar kullanıldığını bilen var mı.yardım istiyorum lütfen

aşılama oldum doktor kullanmamı söyledi.fitil şeklinde kullanılıyormuş.nasıl ve ne kadar kullanıldığını bilen var mı.yardım istiyorum lütfen

canım inş tutar,kısmetse bende adet olursam aşılama için başlicaaaz tedaviye.
döllenme olursa bebek tutunsun diye vermiştir.bende yutarak alıyorum günde 3 tane adet olmak için.acayip baş dönmesi yapıyor.
sen yine de doktoruna sor ama sende günde 3 alıcaksın diye biliyorum.istersen fitil olarak da kullanabilirsin demiştim doktorum o zaman daha az oluyomuş yan etkileri.bebeğine kavuşursun inş.

bizde aşılama yaptırdık bugun 7.günü doktorum banada progestan 200 luk verdi günde 2 defa alıyorum bende pek bi yan etkisi olmadı sadece ilk 2 gün çok az kanamam oldu doktorum normal dedi 13 günü kan testi yaptırıp sonucu öğrenicem

bizde aşılama yaptırdık bugun 7.günü doktorum banada progestan 200 luk verdi günde 2 defa alıyorum bende pek bi yan etkisi olmadı sadece ilk 2 gün çok az kanamam oldu doktorum normal dedi 13 günü kan testi yaptırıp sonucu öğrenicem

inş aşılaman tutar canım.bende adet olayım kısmetse aşılama için tedaviye başlicaaaz.
allah (cc) emeklerimizi boşa çıkarmasın inş.

Back
X