Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
progestan kullanan arkadaşlara sormak istiyorum baş dönmesi çok fazla oluyor yürümekte dahi zorluk çekiyorum sizde de oluyormu ydu yoksa farkli nedenler aramalımıyım
progestan kullanan arkadaşlara sormak istiyorum baş dönmesi çok fazla oluyor yürümekte dahi zorluk çekiyorum sizde de oluyormu ydu yoksa farkli nedenler aramalımıyım
Yan etkileri yüzünden dr bana gece yatmadan almamı önermişti.
Sabah yorgun kalkıyordum öyle olunca da.
O yüzden fitil olarak almaya başladım gece yatarken. Çok rahat ettim. 12.haftadan sonra kullanmayı bıraktım zaten.
Evet, ben de kullanıyorum. Akşamları içip yattığım için yan etki hissetmiyorum ama sabah içtiğim zaman baş dönmesi ve uyku hali yapıyor. 1 saat kadar baş dönmesi oluyor ne yazık ki. Vajinal de kullanabilirsiniz. Doktorum hangi türlü rahat oluyorsa o şekilde kullanabilirsin demişti. Ama ben vajinal kullanmayı pek sevmiyorum. Siz danışıp, vajinal kullanabilirsiniz :)
Evet, ben de kullanıyorum. Akşamları içip yattığım için yan etki hissetmiyorum ama sabah içtiğim zaman baş dönmesi ve uyku hali yapıyor. 1 saat kadar baş dönmesi oluyor ne yazık ki. Vajinal de kullanabilirsiniz. Doktorum hangi türlü rahat oluyorsa o şekilde kullanabilirsin demişti. Ama ben vajinal kullanmayı pek sevmiyorum. Siz danışıp, vajinal kullanabilirsiniz :)
Merhaba kizlar ben ,6 buçuk 7 haftalık bebeğin.kese yamuk içinde bebek felan var ama normalde şuan 9 hafta olması lazım geriden geliyor neyse doktor bana progestan verdi ama içinden bı saat sonra felan aşırı baş dönmesi ve denge kaybı ve uyku yaşıyorum normal mi sizce