Progesteron bir gün kulanmasak birşey olur mu yardımcı olursanız acil lütfen

Gamzeli 11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2022
496
125
53
25
8.3 haftalik hamileyim 6.5 haftalıkken kese dışı kanamam oldu o yüzden progesteron hapı kullanıyorum miğde bulantısı çok yapıyor içince içtikten sonra afedersiniz çıkarttım baştan almalimiyim ilacı yardımcı olursanız sevinirim kaç haftaya kadar kulanmaliyim ilacı

Tekrar almayin. Doktorunuz birak diyene kadar devam edin. Kanama alani yuzunden onemli bir ilac. Bulanti yapiyorsa ki zaten hamileliktende bulantiniz vardir muhtemelen doktorunuzla konusun bunu bulanti icin ilac verir.

Tekrar almayin. Doktorunuz birak diyene kadar devam edin. Kanama alani yuzunden onemli bir ilac. Bulanti yapiyorsa ki zaten hamileliktende bulantiniz vardir muhtemelen doktorunuzla konusun bunu bulanti icin ilac verir.
Teşekkür ederim baştan alıp almamak arasında kalmıştım çok şükür kanama durmuş Perşembe belli olacak bakalım

Acil doktorunuzu arayınız. ben bilim insanıyım buradan gelecek tavsiyeler değil doktorunuz ile hareket etmenizi bu ilacı alamadığınızı midenizde etki yaptığını da belirtin. Sağlıklı günler dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…