Gebeliğe Hazırlık Progesteron değeri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Birinsann

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2021
1.473
775
73
Kizlar ben ayın 17snde adet oldum 20snde doktora gittim kan verdim bana klomen verdi bide progesteron değerim 0.166 çıkmış ne demek hicbise anlamadım doktora soramadimda acaba bilenler varmı ilaç ,5 gün içtim bakalım Ekim'de adet olucam mi ama şu değer aklımı karıştırdı bilenler varmı 0.166 düşük mü yanu

Kizlar ben ayın 17snde adet oldum 20snde doktora gittim kan verdim bana klomen verdi bide progesteron değerim 0.166 çıkmış ne demek hicbise anlamadım doktora soramadimda acaba bilenler varmı ilaç ,5 gün içtim bakalım Ekim'de adet olucam mi ama şu değer aklımı karıştırdı bilenler varmı 0.166 düşük mü yanu
adetken düşük çıkması lazım zaten sorun yok. önemli
olan çatlamadan 7 gün sonraki değer takribi 21. güne denk geliyor . o zaman yumurtlama olup olmağıp belli olur

Progesteron demek yumurtlama olup olmadığına bakar, 20 üstü yumurtlama var demektir. Sizde yumurtlama olmamış henüz

Bide bu 2gunduz halsizim ve sürekli oturdum yerde bile uyuyorum acaba diyorum varmıdır oldu mu. 17snde adet olmuştum 20de bitti 21nde ilişki oldu

Back
X