Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
adetimin 14.günü yaptırdım bende 19.00 şimdi birde 21.günü yaptırcam ama dr bana endokrin uzmanına gitmemi söyledi moralim çok bozuk bu nasıl düşücek yamafoldumben
slm.. bende 21.gün yaptırdım 0,45 sonuç moralimi bozdu 5in altı yumurtlama olmadığını gösteriyormuş sonraa bu 28günde adet görenler için doğruluğu olan bi test dediler ben 35-37günde görüyorum..
amaan ne biliim ölçtürmiycem bi daha (
slm.. bende 21.gün yaptırdım 0,45 sonuç moralimi bozdu 5in altı yumurtlama olmadığını gösteriyormuş sonraa bu 28günde adet görenler için doğruluğu olan bi test dediler ben 35-37günde görüyorum..
amaan ne biliim ölçtürmiycem bi daha (
pko var dememişti doktor. adetn 3.günü alttan muayene etmişti.. hormonda baktı normaldi.
ama işte 21.gün moralim bozuldu sonra araştrdm böyle yazıyo.. başka bir doktora sordm sonra o okuduğumu onayladı değiştireceğim zaten dktoru.
sen neden sormuştun cnm yoksa bu pkolularda mı olur??
pko var dememişti doktor. adetn 3.günü alttan muayene etmişti.. hormonda baktı normaldi.
ama işte 21.gün moralim bozuldu sonra araştrdm böyle yazıyo.. başka bir doktora sordm sonra o okuduğumu onayladı değiştireceğim zaten dktoru.
sen neden sormuştun cnm yoksa bu pkolularda mı olur??
tatlım pko da yumurtlama düzenli olmuyor ya çok yumurta oluyor çatlamıyor kist oluyor ya da yumurtlayamıyor ama dr bakmış tekrar hormon testlerini yaptır başka dr göster derim cnm