Progesteron dusuk mu?

aslm93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2021
337
230
53
32
Merhaba ben 5 haftalik hamileyim ve progesteron 11,5. Sizce Bu deger Nasil?

Sizler Ne zaman ekstra ilac kullandiniz?

Ben Daha once iki dusuk yasadim. Tekrar yasamamak icin soruyorum

Merhabalar,ben de aynı durumdayım şu anda 5. haftadayım progesteron değerim 15 beta 1500 lerdeydi.İnternette araştırıyorum ama net bir sonuca varamadım siz nasıl bir süreçten geçtiniz yardımcı okur musunuz

merhaba, ben de internetten arastirdim neler yukseltiyor filan diye ama gerek yok. Ben bisey yapmadim ve hala hersey yolunda sukur. Bosuna stres yapma.

merhaba, ben de internetten arastirdim neler yukseltiyor filan diye ama gerek yok. Ben bisey yapmadim ve hala hersey yolunda sukur. Bosuna stres yapma.
Progestan kullanamadın mı peki canım

Progestan kullanamadın mı peki canım
Hayir kullanmadim. Doktorum da zaten hormonlari takip etmek istemedi. Olmazsa zaten olmaz tutamayiz dedi. Doga atiyorsa demek ki Bir problem vardir diye bi ilac filan da yazmadi bana. Ki Su anda hersey gayet Iyi gidiyor. Umarim Baska da Bir problem cikmaz.

Bu yuzden Sende canini sıkma. Boşa stres yapma

Merhaba prolaktin değerinizi de baktılar mı gebe kalınca da artan bir hormon mu

Progesteron adetin 21. günü ölçülen bir değer 10 üzerinde ise yumurtlama gerçekleşmiş demektir.
Prolaktin farklı bir hormon.
Prolaktin süt hormonu diye de geçiyor. Sormak istediği şu PROLAKTİN yüksekliği gebe kalmaya engel bir hormon mış benim normaldi ama şuan yüksek çıktı acaba hamile kalmış olabilir miyim diye merak ettim normaşde 9 iken hiç görmediğğm değer 37 olmuş

Anladım canım. Adetine kaç gün var ?
Prolaktini ben gebeliğin ilerleyen süreçlerinde yükseldiğini biliyorum. Ama senin erken yükselmiş olabilir belli olmaz.

Anladım canım. Adetine kaç gün var ?
Prolaktini ben gebeliğin ilerleyen süreçlerinde yükseldiğini biliyorum. Ama senin erken yükselmiş olabilir belli olmaz.
31 inde yumurtlama 1. İnde çatlama gördüm bilmiyorum tahminen 3 4 gün

eger hamile degilsen, stresten de olusabilen bisey. arada kontrol ettir. baktin ki hep yuksek, mr skani cektir, hipofiz adenomu olabilir. bende de bu sekilde kesfetmislerdi cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…