- 21 Haziran 2017
- 183
- 113
- 33
- Konu Sahibi xfairytalex
-
Hap verdi canım. Zaten kullanıyordum ilk baştan beri tekrar verdi.peki progesteron içerikli jel ve iğne vermedi mi?
Peki yengeniz doğum yaptı mı sağlıklı bir şekilde. Bir de benim hormonum 18 imiş, yengenizin ki kaçtı biliyor musunuz.?Progesteron düşüklüğü düşüğe sebep olur evet, yükselmeyince de ihtimale karşı sizi hazırlamak istemiş olabilir. Bir doktora daha gidin belki daha yüksek doz uygulanması gerekiyordur. Yengeme vajinal fitil falan verdiğini hatırlıyorum. Bu arada sürekli yatın, İnşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olur.
Onun kızı şimdi okula gidiyor, değeri kaçtı bilmiyorum ama 1 ay boyunca yattı. Ben de yanlarında kalmıştım. Ev işlerine yardım etmek için. İnşallah sizde atlatırsınız. Ama başka bir doktora daha danışın.Peki yengeniz doğum yaptı mı sağlıklı bir şekilde. Bir de benim hormonum 18 imiş, yengenizin ki kaçtı biliyor musunuz.?
Progestan mı verdi canım?Hap verdi canım. Zaten kullanıyordum ilk baştan beri tekrar verdi.
Progeateron değerim düşüktü ve kalp atışını geç duyduk düşük yapmadımMerhaba kızlar, 8+4 günlük hamileyim. Bebeğimin kalp atışını daha bugün duydum. Doktor tahlil istemişti progesteron hormonu için. Sonuçların çok düşük olduğunu bebeğimi tutamayacağımı böyle giderse düşük yapacağımı söyledi. Başka doktorada gitmedim. Doktor korkutuyor mu yoksa gerçekten doğruyu mu söylüyor pek ayırt edemedim. Korkuyorum ve endişelerim var. İnternetten araştırdım ve açıkcası tatmin olamadım. Var mı yaşayan ya da herhangi bir bilgisi olan? Şimdiden teşekkürler.
Merhaba kızlar, 8+4 günlük hamileyim. Bebeğimin kalp atışını daha bugün duydum. Doktor tahlil istemişti progesteron hormonu için. Sonuçların çok düşük olduğunu bebeğimi tutamayacağımı böyle giderse düşük yapacağımı söyledi. Başka doktorada gitmedim. Doktor korkutuyor mu yoksa gerçekten doğruyu mu söylüyor pek ayırt edemedim. Korkuyorum ve endişelerim var. İnternetten araştırdım ve açıkcası tatmin olamadım. Var mı yaşayan ya da herhangi bir bilgisi olan? Şimdiden teşekkürler.
İlk başlarda çok hafif olmuştu. Ama önemsenecek bişey değil diye tahmin ediyordum. Doktor da sadece onun tahlilini yaptı. Düşük dedi. Ben görmedim sonuçları bana göstermedi.Merak ediyorum bu dusuklugu tahlille mi anliyorlar. Benden de bi suru tahlil istedi ancak buna bakmadi. Kahve lekeniz mi var acaba
Kaçtı değeriniz acaba? Benimki 18 imiş doktor 30 olması gerekir dediProgeateron değerim düşüktü ve kalp atışını geç duyduk düşük yapmadım
Açıkçası hatırlamıyorum ama düşük olduğunu biliyorum, üzülmeyin, hayırlısı olmasını ve sağlıkla dünyaya gelmesini dileyinKaçtı değeriniz acaba? Benimki 18 imiş doktor 30 olması gerekir dedi
Bunun için ilaçlar var iğneler var biz doktor değiliz doktorunuzun yardımcı olması lazım doktordan memnun değilseniz değiştirinMerhaba hanımlar bende gebeliğimi çok erken ve adetliyken öğrendim bhcg artısı düzenli ama progesteronum çok düşük 0.1 bu değerin çok düşük olduğunu biliyorum ne yapmalıyım sizce bu değer artar mı hcg artısı su şekilde 13.5 la öğrendim 2 gün sonra 57.2 1 gün sonra 100 oldu artış güzel ama progesteron çok düşük napmalıyım
İlaç verdi ama iğne için erken değil mi dr değiliz tabiki ama bilenler vardır diye sormak istedimBunun için ilaçlar var iğneler var biz doktor değiliz doktorunuzun yardımcı olması lazım doktordan memnun değilseniz değiştirin
Merhaba konunun üzerinden yıllar geçmis ama belki görürsunuz hamileyim sürekli leke ve kanamam vardi 10 gündür bitti şuan ama beta artısı iyi değil pregestron 0.99 çıktı aşırı düşük ne olacaği belli degil sağlıklı olmadıgi kesin diye bakıyorlar ya dış gebelik ya kürtaj dediler sizin sonuç ne oldu?İlaç verdi ama iğne için erken değil mi dr değiliz tabiki ama bilenler vardır diye sormak istedim
Merhaba konunun üzerinden yıllar geçmis ama belki görürsunuz hamileyim sürekli leke ve kanamam vardi 10 gündür bitti şuan ama beta artısı iyi değil pregestron 0.99 çıktı aşırı düşük ne olacaği belli degil sağlıklı olmadıgi kesin diye bakıyorlar ya dış gebelik ya kürtaj dediler sizin sonuç ne oldu?
Merhaba konunun üzerinden yıllar geçmis ama belki görürsunuz hamileyim sürekli leke ve kanamam vardi 10 gündür bitti şuan ama beta artısı iyi değil pregestron 0.99 çıktı aşırı düşük ne olacaği belli degil sağlıklı olmadıgi kesin diye bakıyorlar ya dış gebelik ya kürtaj dediler sizin sonuç ne oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?