Progesteron düşüklüğü

Glcn19

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2020
688
286
103
37
Merhaba hanımlar çok değişik durumla karşı karşıyayım 2 gün ara ile betalar 91-78-82-102 çoktı bu pazartesi günü 180 Salı günü kahverengi lekelenmem vardı koyu kırmızı kana döndü düşük yapıyorum dedim dün ise 512 çıktı ama progesteron değerim 5.23 çıktı progesterona başladım böyle olupda sağlıklı şekilde hamileliği devam eden oldumu lütfen bilgilendirirmisiniz

çok ılgınc ya uzmek ıstemem ama düşük yapıyor olabılır mısınız acaba ? en kısa zamanda kadın doguma görünün bize de haber verırsenzı sevınırım merak edıyorum

Canım dünde kanamam vardı değerimin düşmesini beklerken yüksek çıktı bende anlam veremedim. Hatır beta için gideceğim zaten bakalım ne çıkacak. Tabikide haber veriririm
evet cok ılgınc gercekten, ınsalalh bebegıne kavusursun canım.

Aynı merkezde mi verdiniz kanları hep?
Dış gebelik olabilir
Üzmek istemem ama onun belirtisine benziyor mutlaka doktora görünün dış gebelikse diye ne olur ne olmaz.
İnşaAllah sağlıklıdır

Aynı merkezde mi verdiniz kanları hep?
Dış gebelik olabilir
Üzmek istemem ama onun belirtisine benziyor mutlaka doktora görünün dış gebelikse diye ne olur ne olmaz.
İnşaAllah sağlıklıdır
İlk 4 kan özelde aynı yerde son ikisi devlet hastanesinde yapıldı fakat ptesi muayene oldum 180 değer ile kese filan yokken kürtaj dediler bende sınavlarım var diye ertelemek istedim ozaman çarşamba beta bakalım dediler çarşambada 512 çıkınca cuma tekrar beta istediler yani beynim beklemek sonuca bina önce ulaşamamak insanı mahvediyor ne yazık ki

Dış gebelik olabilir yani beta artışı onda böyle düzensiz oluyor.
Bence iyi bir doktora daha görünün. Dış gebelikse bir an önce müdahale edilmeli.
Yani kesin dış gebelik demiyorum ama belirti o yönde.

Canım eşimin tayini nedeni ile ağrıda ikamet ediyorum ve ne yazık ki burda dr alternatifi yok o yüzden çaresizce bekliyorum kan verdim bakalım sonucunu bekliyorum

Değerim 512 den 2000 e çıkmış normal mi acaba dr normal yatsın dinlensin ptesi muayeneye gelsin demiş

Değerim 512 den 2000 e çıkmış normal mi acaba dr normal yatsın dinlensin ptesi muayeneye gelsin demiş
Allah Allah çok iyi yükselmiş
Acaba diğer sonuçlarda cihaz kaynaklı mı öyle çıktı anlamadım
Pazartesi kese görünür Allahın izniyle

Allah Allah çok iyi yükselmiş
Acaba diğer sonuçlarda cihaz kaynaklı mı öyle çıktı anlamadım
Pazartesi kese görünür Allahın izniyle
Hatta 2115 çıkmış büyük ihtimalle diğer hastanenin ölçüm hatasıydı. Bugün gittik karından bakıldı rahim içinde kese gözüküyor ama ptesi Salı daha net belli olur dedi Salı tekrar kontrole gideceğim

Oh süper maşaAllah
Rahatla artık
Böyle durumlarda tek bir yerde kan vermek gerekir başka merkezlerde kafa karışır

Oh süper maşaAllah
Rahatla artık
Böyle durumlarda tek bir yerde kan vermek gerekir başka merkezlerde kafa karışır
Yok canım ne yazıkki rahatlayamıyorum iri bir pıhtı geldi ve onunla birlikte ciddi kanamam oluştu şimdi acildeyim kan tahlili verdim bekliyorum

Amin inşallah betam artmış rahim içinde kese gözüküyor ama biraz rahim ağzına gelmiş düşük yapabilirsin kanaman yoğunlaşırsa gelirsin dedi
Hay Allah ya dikkat et kendine,senin için hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…