Kimse yokmuuMerhaba arkadaşlar bende ve eşimde hiçbir sorun bulunmuyor fakat gebe kalkamıyorum 21. Gün progesteron değerim 4,18 çıkmış progesteron değerim sürekli düşük çıkıyor amh 3 diğer degerlerimde çok iyi ne yapabilirim
geçmiş olsun ne yaptınız acabaMerhaba arkadaşlar bende ve eşimde hiçbir sorun bulunmuyor fakat gebe kalkamıyorum 21. Gün progesteron değerim 4,18 çıkmış progesteron değerim sürekli düşük çıkıyor amh 3 diğer degerlerimde çok iyi ne yapabilirim
Hiç bişey yapmadım bu yumurtlama olup olmamasina bagliymis yumurtlama olunca değer yüksek olmayınca düşük cikiyormus son verdiğim 3 kan değerim yüksek çıktı folikasit kullanıyorum başka kullandığım birşey yok sizde de mi aynı sorun vargeçmiş olsun ne yaptınız acaba
aralıktan beri çocuk istiyoruz doğum kontrolü eylülde bıraktımHiç bişey yapmadım bu yumurtlama olup olmamasina bagliymis yumurtlama olunca değer yüksek olmayınca düşük cikiyormus son verdiğim 3 kan değerim yüksek çıktı folikasit kullanıyorum başka kullandığım birşey yok sizde de mi aynı sorun var
sizin progesteron kendiliğinden yükseldi mi acaba kaç çıkıyor şu an, benim adet olamadığım dönem 0,9çıktı bir de şimdi ölçüldü 5.6 çıktıHiç bişey yapmadım bu yumurtlama olup olmamasina bagliymis yumurtlama olunca değer yüksek olmayınca düşük cikiyormus son verdiğim 3 kan değerim yüksek çıktı folikasit kullanıyorum başka kullandığım birşey yok sizde de mi aynı sorun var
Bacım yumurtlama olunca kendiliğinden yükseliyor bende senin gibi düşünüyordum acaba ilaçla mi tedavi edilmesi gerek acaba bu değerle hamile kalamazmiyim falan filan düşünürken doktorum bana anlattı yumurtlama olduğu ay progesteron değeri yüksek çıkıyor ama güçlü yumurtlama olmadimi düşük çıkıyor ama bu tamamen gebeliği dislamiyor düşük progesteron ile gebe kalan çok insan varmissizin progesteron kendiliğinden yükseldi mi acaba kaç çıkıyor şu an, benim adet olamadığım dönem 0,9çıktı bir de şimdi ölçüldü 5.6 çıktı
AminnnnHakkımızda hayırlısı olsun güzel haberlerle buluşmak dileğiyle…
Kimse yokmuu
Merhaba bende progesteron eksikliğinden şüpheleniyorum siz ne yaptınız yumurtlamadan sonra kaçıncı günde kanamanız başlıyor?geçmiş olsun ne yaptınız acaba