PROGESTERON DÜŞÜKLÜĞÜ

millam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2015
25
3
33
arkadaşlar merhaba
bir ay önce doktor progesteron değerin çok düşük dedi 0,67 çıktı.orgametril diye bir ilaç verdi onu kullanıyorum.ama ben çocuk istiyorum bu şekilde hmile kalan varmı yardımcı olun lütfen şimdiden teşekkürler

arkadaşlar merhaba
bir ay önce doktor progesteron değerin çok düşük dedi 0,67 çıktı.orgametril diye bir ilaç verdi onu kullanıyorum.ama ben çocuk istiyorum bu şekilde hmile kalan varmı yardımcı olun lütfen şimdiden teşekkürler
Adetin kacinci gunu cikti bu deger?

Progesteron 20-21. Gün ölçülür bir yanlışlık yok. Progesteron seviyenizin düşük olması yumurtlamadığınızo gösterir. İlacınız seviyeyi yükseltecek, yumurtalarınız artan hormonlarla uyarılacak sonra hamile kalacaksınız:)) doktorunuz bu açıklamayı yapmıyorsa, güvenmediyseniz başka doktora gidin mutlaka

Progesteron 20-21. Gün ölçülür bir yanlışlık yok. Progesteron seviyenizin düşük olması yumurtlamadığınızo gösterir. İlacınız seviyeyi yükseltecek, yumurtalarınız artan hormonlarla uyarılacak sonra hamile kalacaksınız:)) doktorunuz bu açıklamayı yapmıyorsa, güvenmediyseniz başka doktora gidin mutlaka
Ama adet duzeni olan kisilerde 20-21.gunun bi anlami var adeti duzensizse yumurtanin olgunlasma ve catlama sureleri belirlenemez ve adetin 21. Gunude test dusuk cikabilir

Ama adet duzeni olan kisilerde 20-21.gunun bi anlami var adeti duzensizse yumurtanin olgunlasma ve catlama sureleri belirlenemez ve adetin 21. Gunude test dusuk cikabilir
21. Gününde bu seviyede çıkmasının da bir anlamı var. Yumurtluyor olsa daha yüksek çıkardı.

benimde 20. günü yapıldı pazar günü 0.97 civarı bişey çıktı cok moralim bozuk üzme kendini yumurtlaman 14. günü degilde belki bügün yarındır yada bi ayda bir yumurtluyosundur dedi her ay olacak bi kaide yok dedi adetin 3 günü gel dedi doktorum çok moralim bozuk stresten yumurtam çatlamıyor

Merhabalar yaşım 27 polikistik kistler var ve doktorum 21.gun testi istedi 21.gun yaptırdığı progesteron test sonucu 0.1 referans değerler follikuler faz 0.1-0.3, luteal faz 1.2-15.9, post menopoz 0.1-0.2, gebelik 1.trimenstr 2.8-147.3, gebelik 2.trimenstr 22.5-95.3, gebelik 3.trimenstr 27.9-242.5 bu ne anlama geliyor

Sanirim yumurtlama da sorun var progeston yumurta rezervinin kaliteli olup olmamasi demek dusuk ckmis

merhaba hamile kalmışsınız allah tamamına erdirsin nasıl kaldınız acaba hangi ilacı kullandınız

benim test sonucum da 32.6 çıkmıştı.
ama uzun zaman adet olmamıştım şöyle bi 6 ay kadar ..
gidip gösteremedim de sonucu araya bazı işler girdi ..

acaba 32lerde çıkması bi sorun mudur ?

X