Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetin kacinci gunu cikti bu deger?arkadaşlar merhaba
bir ay önce doktor progesteron değerin çok düşük dedi 0,67 çıktı.orgametril diye bir ilaç verdi onu kullanıyorum.ama ben çocuk istiyorum bu şekilde hmile kalan varmı yardımcı olun lütfen şimdiden teşekkürler
20gün falan birde adet düzensizliği var bendeAdetin kacinci gunu cikti bu deger?
Cnm adet duzensizligi varsa bu testi daha sobraki gunlerdede tekrarlamalsn cunku yumurtlamanin ne zaman oldugu belli degil adet duzenszkiginden dolayi20gün falan birde adet düzensizliği var bende
Ama adet duzeni olan kisilerde 20-21.gunun bi anlami var adeti duzensizse yumurtanin olgunlasma ve catlama sureleri belirlenemez ve adetin 21. Gunude test dusuk cikabilirProgesteron 20-21. Gün ölçülür bir yanlışlık yok. Progesteron seviyenizin düşük olması yumurtlamadığınızo gösterir. İlacınız seviyeyi yükseltecek, yumurtalarınız artan hormonlarla uyarılacak sonra hamile kalacaksınız:)) doktorunuz bu açıklamayı yapmıyorsa, güvenmediyseniz başka doktora gidin mutlaka
21. Gününde bu seviyede çıkmasının da bir anlamı var. Yumurtluyor olsa daha yüksek çıkardı.Ama adet duzeni olan kisilerde 20-21.gunun bi anlami var adeti duzensizse yumurtanin olgunlasma ve catlama sureleri belirlenemez ve adetin 21. Gunude test dusuk cikabilir
merhaba hamile kalmışsınız allah tamamına erdirsin nasıl kaldınız acaba hangi ilacı kullandınızSanirim yumurtlama da sorun var progeston yumurta rezervinin kaliteli olup olmamasi demek dusuk ckmis
Progesteron yumurtlamayı gösteriyor düşükse yumurtlama olmamış demektir yumurta rezervini amh gösteriyorSanirim yumurtlama da sorun var progeston yumurta rezervinin kaliteli olup olmamasi demek dusuk ckmis
Klomenle canim yumurta kanallirim kapaliymis acitrdim hemen gebe kaldim elhamdulillah