Progesteron düşüklüğü!!

elma_sekerim01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2015
4.951
6.684
108
40
Selam arkadaşlar 1 ekim de pco olduğumu öğrendim ve prolaktin değerim 35 normalin biraz üstünde çıktı,ve adetin 19.günü progesteron için kan verdim 0.665 çıktı birde 23.günü ver dedi 5.00 çıkmış ,10 ve üstü olmadığı için şimdi ben her ay boşa mı kürek sallıyor muşum arkadaşlar ? böyle progesteron düşüklüğü olanlar nasıl bir tedavi gördüler ciddiye alıncak bir şey var mı ?

Öyle mi ilaç mı veriyorlar ben sonuç gösteremedim başıma ne gelcek bilmiyorum. prolaktinim 35 ve pco var ayrıyetten.

Selam arkadaşlar 1 ekim de pco olduğumu öğrendim ve prolaktin değerim 35 normalin biraz üstünde çıktı,ve adetin 19.günü progesteron için kan verdim 0.665 çıktı birde 23.günü ver dedi 5.00 çıkmış ,10 ve üstü olmadığı için şimdi ben her ay boşa mı kürek sallıyor muşum arkadaşlar ? böyle progesteron düşüklüğü olanlar nasıl bir tedavi gördüler ciddiye alıncak bir şey var mı ?
Merhaba. Öncelikle tebrik ederim. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Sitede ilk kezdeğeri benim kadardüşük çıkan birini gördüm. Benim de 21. gün progesteron 0,6 çıktı. Bu yüzden tedaviye başladık. Üç ay klomen kullandım ama bu ilaç bana fazla geldi. Hep 8-10 yumurtam oluştu. Siz tedavi oldunuz mu? Nasıl hamile kaldınız?
Bu ay da 8 yumurta oluştu ve çatlatma iğnesi vurduramadım. İnşallah artık bu aya tutar. İki buçuk yıldır uğraşıyoruz

Merhaba. Öncelikle tebrik ederim. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Sitede ilk kezdeğeri benim kadardüşük çıkan birini gördüm. Benim de 21. gün progesteron 0,6 çıktı. Bu yüzden tedaviye başladık. Üç ay klomen kullandım ama bu ilaç bana fazla geldi. Hep 8-10 yumurtam oluştu. Siz tedavi oldunuz mu? Nasıl hamile kaldınız?
Bu ay da 8 yumurta oluştu ve çatlatma iğnesi vurduramadım. İnşallah artık bu aya tutar. İki buçuk yıldır uğraşıyoruz
Canım ben hsg çekildiğim ay ilaçsız hamile kaldım kesinlikle tavsiye ederim Rabbim herkese nasip etsin

Hayırlı bir evlat olsun inşallah. Ben de nisanda hsg çekildim ama o ay ilişki yasak dedi doktor. Enfeksiyon riski yüzünden. Sonraki ay klomen kullandım, haziranda aşılama yapıldı, bu ay klomen kullandım ama olmuyor. Bu ay 8 yumurtam oluşmuş. Artık olur inşallah

kızlar selam, bu ay hsg çektirdim adetimin 21.günüde progesteronum 1,5 çıktı ;( yani bu ay yumurtlamam çok az dimi bu ay hamile kalamamışımdır dimi ;( adetime 1hafta var okuduklarımda hep hsg çektirenler hamile kalabilmiş ilk aylarında ama sanırım ben bu ay kalmadım ;((((

Back
X