kızlar sımdı bu tahlille yumurtanın çatlayıp çatlamadıgı anlasılıyor ya. çatlayınca döllenmiş mi oluyor ben anlamadım. ne ıse yarar bu test. tek tek okudum nette. ama almak ıstedıgım cevabı alamadım. bu cumartesı adetımın 21. günü. ve bu test 21. gün yapılıyormus. daha önce yaptıran var mı. bilgisi olan varsa aydınlatabılır mı benı:)
sağolun verdıgınız cevaplar için.. iyi aksamlar bu sayfaya takılmak hataydı.erkek kısırllıgında böyle degıl. bılen bılmeyen yazıyor. en azından bılmedıgını yazıyor.
senin konunu yeni gördüm,valla ben o testi yaptırmadım hiç ama,her çatlamış yumurta gebelik anlamına gelmez bence,çünkü çok kereler yumurta çatlatma iğnesi yaptırdım ben çatladığıda belli,ama hamile kalamadım,ondan söylüyorum,burada,herkes bir yere bir takılıyor bir daha orda devam ediyorlar,benim açtığım konularda öyle oldu
adetin 21 22 ve 23 günleri yapılabilir ama genelde drlar 21inde çağırırlar.
yumurtanın çatladığını ve kalitesini bu testle anlarlar ama çatlamış olması döllenmiş anlamına gelmez.
çünkü progesteron değeri her zaman 10un üstünde olmalıki yumurta çatlamış ve kaliteli densin benimki 20lerde 30 larda fakat döllenme hiç olmuyor birde gecenlerde okudum burda bi arkadaşınki 1 lerde çıkmış fakat gebe.
kızlar sımdı bu tahlille yumurtanın çatlayıp çatlamadıgı anlasılıyor ya. çatlayınca döllenmiş mi oluyor ben anlamadım. ne ıse yarar bu test. tek tek okudum nette. ama almak ıstedıgım cevabı alamadım. bu cumartesı adetımın 21. günü. ve bu test 21. gün yapılıyormus. daha önce yaptıran var mı. bilgisi olan varsa aydınlatabılır mı benı:)
progesteron döllenmeyle ilgili değil cnm yumurtlama oluyor mu oluyorsa kaliteli mi ve en önemlisi çatlıyormu yoksa kiste mi dönüşüyor 10 un üstü ideal bazı dr 7 in üstüde fena değil diyor herzaman aynı çıkmaya bilir düzenli bakılmalıdır 28 günde bir oluyorsan 21.gün yapılmalı