Progesteron Hormonu Düşük çikan Varmi

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende süt hormonu yüksekti polikistik over kistler vardı progesteron düşüktü diyorum ya bol bol dua et Allaha tevekkül et elbet zamanını bekliyor Rabbim inşallah tez kavuşursun bebeğine.

Cnm bana umut oldun , benimde 2 aydır progeston sonucun 4.74 ve 4.66 oysa bu ay soğan kürü bile yapmıştım. Şimdi 3. Tahlili vericem 23. Gün. Sen hangi kürleri yaptın belki bende yükseltirim bir şekilde ?

Adetimin 2.günü yapılan tahlilde 0,41 çıktı benim de

Kızlar bu ay sonucum 10 çıktı diğer aylar 4.7 ve 4.6 çıkmış olmasına rağmen. Neler yaptığımı hemen anlatıyım. İlk olarak geçen ay soğan kürü yaptım. Bu ay agnucaston'a (hayıt hapı) başladım adetin birinci günü , çörekotu- bal-tarçın kürü yaptım ve bol bol dereotu , semizotu yedim. Umarım bebiş de vardır

selamlarrr konuaçılalı olmuş baya ama belkı bırılerı benımde sesımı duyar dıye paylaşım yapmk ıstedı.4 .yılıma gırdım evlenelı.bu süreçte yaşadıklarm ise sureklı polıp amelıyatları derken mıyom sonrasında rahım dzeltme amelıyatı.tabı gebede kalıyorum.3 kaybım oldu ıkı kürtaj bırı kımyasal gebelik.. tahlıller testler derken hafıf derece pıhtılaşma..hadı bunuda aşalım derken rahım genısletme amelıyatı e hadı bunuda olalım derken geçen 8 ayda süreçte yıne gebelik olmadı.sımdı ıse neden kalamadım tahlıllerı.adetımın 21.gunde progesteron tahlılı...buda 8.21 cıktı.ne olduğunu bılemedm derken doktoruma mesaj attım.bekledıgındende dusuk olduğunu 10 un uzerınde bekledıını yumurtlaa problemı var dıger tahlıllerı bekliyor adet görürsem.kafamda delı sorular..hepmı vardı kayıplarım bundan öturuumuydu bılemedım..bende bıraz araştırmalar yapayım dedım doktora gıdene kadar.belkı aranızda yasayan tecrubelı arkadaşlar bna şifa olur dıye duşundum.benım sonucumla ne olucak yanı neler yapıolar ılac ıgne ? neler yanı ? yada yukselmesı ıcın doğal neler yapılıyor

Öncelikle bebeğinizin sağ salim kucağınıza almanızı diliyorum.Sizde de progesteron düşüklüğü vardı,nasıl hamile kaldınız acaba?

Öncelikle bebeğinizin sağ salim kucağınıza almanızı diliyorum.Sizde de progesteron düşüklüğü vardı,nasıl hamile kaldınız acaba?
bizim daha çok başka sorunlarımız çıktı. en küçük ve önemsizi progesteron düşüklüğüymüş aslında. çünkü bir kadının her ay düzenli adet görmesi her ay düzenli ve kaliteli yumurtladığı anlamına gelmiyormuş. sonraki aylarda klomen, femara gibi ilaçlar kullandım. hayıt çayları, vitaminler vs birçok şey kullandım aylarca. ama sanırım bizi zorlayan eşimin spermlerindeki morfoloji düşüklüğüymüş. bu da benim progesteron sorunumdan aylar sonra ortaya çıktı. anlayacağınız mutlaka eşiniz de her sene spermiyogram yaptırsın. dediğim gibi tek sorun progesteron düşüklüğü olsun yeter ki, aşması Allah'ın izniyle en kolay sorun. spermdeki sorunlar veya amh düşüklüğü gibi sıkıntıların yanında çok daha önemsiz kalıyor. Allah'ım sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin her birimize. dualarımdasınız.

Cevapladığınız için çok teşekkür ederim.Amin.Amin.Doğumunuz sağlıklı geçsin-bütün kalbimle diliyorum.

Cnm progesteronu nasıl hallettiniz ??? Benim de adetin 21. Günü 6.35 çıktı.

Adetleriniz nasıl düzensizdi? Adet öncesi uzun süren kahverengi lekelenme yaşıyor muydunuz?

Hanımlar burdaysaniz ne olur cevap verin benimde prolaktim düşük 5.4 2 seneye yakindir kalamadim cok uzuluyorm yaa siz hamile kaldinuzmi

Kızlar 5 haftalikkn kan testi yaptirdim progesteron 4.77 çıktı bencede düşük ama doktor bir sey demedi tirioidlerim az çalışıyormuş ona verdi ilac . Allaha binlerce şükür lekelenme kanama fln olmadi inşallah olmazda neden vermedi acaba bu kadar düşükken

Merhaba yazalı uzun zaman olmuş ama insalalh cevap verebilirsiniz hamile kalmışsınız daha sonra prosesteron değerinizi nasıl yükseltiniz acaba benim de dusuk hayıt suyu içmiştim 15 olmustu sonra 14 69 vs şimdi 4.35 tekrar düşmüş tabi hayıt otu suyunu bırakalı 1 ay oldu bana nasıl yukselttıgınızı söyler misiniz

Sonuç ne oldu canım hamleleri. Sağlıklı oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…