progesteron hormonu düşüklüğü...

beyazgulosqe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2013
227
95
kızlar merhaba ben aralık ayında bı dusuk yaptım progesteron hormonun dusuk demstı doktor muhtemelen duser ama yınede iğne ilac falan verym demsti.neticede 1 hafta sonra dustu bebegım.bu ay tekrar hamile kaldım ve yıne progesteron dusuk cıktı 7,96 doktor en az 15 olması lazm dedı.zaten bu ay ki de kimyasal gebelıkmıs kanamam oldu . basına boyle bı sey gelen var mı bu hormonun tedavısı yok mu:KK12:

Erken gebelikte kan progesteronun düşük olması bir sebepten çok sonuçtur. Yani bu gebelik progesteron azlığından dolayı kötü değildir. Gebelik başarısız olduğu için progesteron düşüktür.
araştırıken boyle bı sey okudum bılgısı olan var mı

merhaba. aynı sey benim de başıma geldi. 2 gebelik geçirdim. ikisinde de progesteronum düşüktü ve kaybettim. çok araştırdım bende progesteron sağlıklı gebeliklerde yükseliyor sonucuna ulaştım.

doktorunuz ne diyor bu duruma
progesteron rahimi kalınlaştıran gebeliğe hazırlayan bi hormon rahim yeterince kalınlaşmadıysa bebeğin tutunmasıda zor olur.tabi eğer sağlıklı bir döllenme olduysa.genelde bazı doktorlar yumurtlama gerçekleştikten bir iki gün sonra dışardan progestan takviyesi yapıyor.bence bunu bir doktora sorun.
bitkisel olarakta adetin 2.gününden yumurtlamaya kadar adaçayı içebilirsiniz.faydası olduğunu duymuştum

merhaba. aynı sey benim de başıma geldi. 2 gebelik geçirdim. ikisinde de progesteronum düşüktü ve kaybettim. çok araştırdım bende progesteron sağlıklı gebeliklerde yükseliyor sonucuna ulaştım.
hmmm bende oyle okudum canm bı yerde daha once sureklı dusuk olucak sanıyodum bende progesteron ama oyle deglms

doktorunuz ne diyor bu duruma
progesteron rahimi kalınlaştıran gebeliğe hazırlayan bi hormon rahim yeterince kalınlaşmadıysa bebeğin tutunmasıda zor olur.tabi eğer sağlıklı bir döllenme olduysa.genelde bazı doktorlar yumurtlama gerçekleştikten bir iki gün sonra dışardan progestan takviyesi yapıyor.bence bunu bir doktora sorun.
bitkisel olarakta adetin 2.gününden yumurtlamaya kadar adaçayı içebilirsiniz.faydası olduğunu duymuştum
doktor hıc oyle bı sey soylemedı ya bana sanırım degstrıcem doktorumu adacayını hıc duymamıstm denemekte fayda var sagol canm

X