Y yalossa Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Mart 2025 24 1 1 29 Çarşamba 22:29 Konu Sahibi Konu Sahibi yalossa #1 Merhaba adetin 21.günü progesteron testinde 21.7 çıktı. Bu sonuç hamilelik olabileceğini gösterir mi?
Merhaba adetin 21.günü progesteron testinde 21.7 çıktı. Bu sonuç hamilelik olabileceğini gösterir mi?
I incim1 Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Ekim 2024 2.698 623 38 27 Çarşamba 22:29 Konu Sahibi Konu Sahibi yalossa #2 yalossa .!.: Merhaba adetin 21.günü progesteron testinde 21.7 çıktı. Bu sonuç hamilelik olabileceğini gösterir mi? Genişletmek için tıkla... Olabilir benim de reglime 5 gün kala 28 çıkmıştı hamileydim
yalossa .!.: Merhaba adetin 21.günü progesteron testinde 21.7 çıktı. Bu sonuç hamilelik olabileceğini gösterir mi? Genişletmek için tıkla... Olabilir benim de reglime 5 gün kala 28 çıkmıştı hamileydim
Y yalossa Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Mart 2025 24 1 1 29 Çarşamba 22:31 Konu Sahibi Konu Sahibi yalossa #3 incim1 .!.: Olabilir benim de reglime 5 gün kala 28 çıkmıştı hamileydim Genişletmek için tıkla... Benim de adetime 7 gün var ve daha önceki testlerde hiç bu kadar yüksek çıkmamıştı o yüzden merak ettim ne zaman test yaptınız
incim1 .!.: Olabilir benim de reglime 5 gün kala 28 çıkmıştı hamileydim Genişletmek için tıkla... Benim de adetime 7 gün var ve daha önceki testlerde hiç bu kadar yüksek çıkmamıştı o yüzden merak ettim ne zaman test yaptınız
I incim1 Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Ekim 2024 2.698 623 38 27 Çarşamba 22:34 Konu Sahibi Konu Sahibi yalossa #4 yalossa .!.: Benim de adetime 7 gün var ve daha önceki testlerde hiç bu kadar yüksek çıkmamıştı o yüzden merak ettim ne zaman test yaptınız Genişletmek için tıkla... Canım ben 6 gün kala idrar testinde çıktı 5 gün kala kanda hcg ve progestan baktırdım yani şöyle yumurtlamanın 10. Günü idrarda çıktı
yalossa .!.: Benim de adetime 7 gün var ve daha önceki testlerde hiç bu kadar yüksek çıkmamıştı o yüzden merak ettim ne zaman test yaptınız Genişletmek için tıkla... Canım ben 6 gün kala idrar testinde çıktı 5 gün kala kanda hcg ve progestan baktırdım yani şöyle yumurtlamanın 10. Günü idrarda çıktı
Y yalossa Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Mart 2025 24 1 1 29 Çarşamba 22:35 Konu Sahibi Konu Sahibi yalossa #5 incim1 .!.: Canım ben 6 gün kala idrar testinde çıktı 5 gün kala kanda hcg ve progestan baktırdım yani şöyle yumurtlamanın 10. Günü idrarda çıktı Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bir kaç gün sonra test yaparım o zaman
incim1 .!.: Canım ben 6 gün kala idrar testinde çıktı 5 gün kala kanda hcg ve progestan baktırdım yani şöyle yumurtlamanın 10. Günü idrarda çıktı Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bir kaç gün sonra test yaparım o zaman
I incim1 Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Ekim 2024 2.698 623 38 27 Çarşamba 22:37 Konu Sahibi Konu Sahibi yalossa #6 yalossa .!.: Teşekkür ederim bir kaç gün sonra test yaparım o zaman Genişletmek için tıkla... Aynen inşallah sizde hamilesinizdir bana hamilesiniz gibi geldi
yalossa .!.: Teşekkür ederim bir kaç gün sonra test yaparım o zaman Genişletmek için tıkla... Aynen inşallah sizde hamilesinizdir bana hamilesiniz gibi geldi
Y yalossa Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Mart 2025 24 1 1 29 Çarşamba 22:57 Konu Sahibi Konu Sahibi yalossa #7 incim1 .!.: Aynen inşallah sizde hamilesinizdir bana hamilesiniz gibi geldi Genişletmek için tıkla... İnşallah hisleriniz doğrudur
incim1 .!.: Aynen inşallah sizde hamilesinizdir bana hamilesiniz gibi geldi Genişletmek için tıkla... İnşallah hisleriniz doğrudur