Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilir benim de reglime 5 gün kala 28 çıkmıştı hamileydimMerhaba adetin 21.günü progesteron testinde 21.7 çıktı. Bu sonuç hamilelik olabileceğini gösterir mi?
Benim de adetime 7 gün var ve daha önceki testlerde hiç bu kadar yüksek çıkmamıştı o yüzden merak ettim ne zaman test yaptınızOlabilir benim de reglime 5 gün kala 28 çıkmıştı hamileydim
Canım ben 6 gün kala idrar testinde çıktı 5 gün kala kanda hcg ve progestan baktırdım yani şöyle yumurtlamanın 10. Günü idrarda çıktıBenim de adetime 7 gün var ve daha önceki testlerde hiç bu kadar yüksek çıkmamıştı o yüzden merak ettim ne zaman test yaptınız
Teşekkür ederim bir kaç gün sonra test yaparım o zamanCanım ben 6 gün kala idrar testinde çıktı 5 gün kala kanda hcg ve progestan baktırdım yani şöyle yumurtlamanın 10. Günü idrarda çıktı
Aynen inşallah sizde hamilesinizdir bana hamilesiniz gibi geldiTeşekkür ederim bir kaç gün sonra test yaparım o zaman![]()
İnşallah hisleriniz doğrudurAynen inşallah sizde hamilesinizdir bana hamilesiniz gibi geldi
Olabilir benim de reglime 5 gün kala 28 çıkmıştı hamileydi
Benimde 26 çıktı bende bekliyorum inşallah vardırSelam, 21. Gün yaptırdım benim değerime bakıp yorumlayacak var mı, bebek istiyorum. İnşallah isteyen herkese nasip olur
Olabilir canım bende şüphelendim benimde adetin 14. günü 11.8 çıktıMerhaba adetin 21.günü progesteron testinde 21.7 çıktı. Bu sonuç hamilelik olabileceğini gösterir mi?
İnşallah güzel haber alırız, belirtiniz var mıBenimde 26 çıktı bende bekliyorum inşallah vardır
Merhaba sonucunuz ne olduBenimde 26 çıktı bende bekliyorum inşallah vardır