Progesteron İçenler buraya

Kimi beta yavas yukselir herkesin bir olmadigini duymustum kanaman icinde progestan aliyosun zaten; yine olmazsa kendini kotu hissetme ilk haftalarda sagliksizsa kendiliginden rahim atiyormus uzulme oyle biseyde onune bak daha anne olcaksin ama simdikinde ama bi iki ay sonra dimi :) kendini toparla cnm
Sağolasın canım desteğin için teşekkürler

Kimi beta yavas yukselir herkesin bir olmadigini duymustum kanaman icinde progestan aliyosun zaten; yine olmazsa kendini kotu hissetme ilk haftalarda sagliksizsa kendiliginden rahim atiyormus uzulme oyle biseyde onune bak daha anne olcaksin ama simdikinde ama bi iki ay sonra dimi :) kendini toparla cnm
Bu gün adet sancısı gibi sancım oldu su icmeye bile zor kalktım kanamam da aktif devam ediyordu eşim gelince hastaneye gittik bETA hcg verdim sonucunu bekledik Dr U çağırdık gelmedi :( sonuç 1250 çıktı yani dünden bugüne 200 artmış eşimle sevindik tam kalkacaktır sanki bişey koptu gitti içimden tuvalete girip baktım ki kocaman beyazlı bi parça doğum hanede Ebeler baktı düşük yapmışım :(

Bu gün adet sancısı gibi sancım oldu su icmeye bile zor kalktım kanamam da aktif devam ediyordu eşim gelince hastaneye gittik bETA hcg verdim sonucunu bekledik Dr U çağırdık gelmedi :KK43: sonuç 1250 çıktı yani dünden bugüne 200 artmış eşimle sevindik tam kalkacaktır sanki bişey koptu gitti içimden tuvalete girip baktım ki kocaman beyazlı bi parça doğum hanede Ebeler baktı düşük yapmışım :KK43:
Canim cok gecmis olsun sonuc ne olursa olsun uzulmek yok onune bakacaksin beb her zaman allahtan sagliklisini ve hayirlisini istedim gebelikte erken zamanlardaki kayiplar sagliksiz olan dollenmeler oluyor rahim atiyormus ne olur kendini tuketme ben adim gibi eminim rabbim bu yasadigini unutturacak bir bebek verecek yeniden kendini erkenden toparla calismalara baslayin hemen en gec hazirana guzel haberlerini bekliyorum insallah senden tmm mi canim :KK56:

Canim cok gecmis olsun sonuc ne olursa olsun uzulmek yok onune bakacaksin beb her zaman allahtan sagliklisini ve hayirlisini istedim gebelikte erken zamanlardaki kayiplar sagliksiz olan dollenmeler oluyor rahim atiyormus ne olur kendini tuketme ben adim gibi eminim rabbim bu yasadigini unutturacak bir bebek verecek yeniden kendini erkenden toparla calismalara baslayin hemen en gec hazirana guzel haberlerini bekliyorum insallah senden tmm mi canim :KK56:
bi süre bebek düşünmüyorum en az 6 ay... zaten tam anlamıyla rahim anca toparlıyormuş . tekrar aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum neden oldu diye çok düşünüyoruz araştırılması için kapsamlı bi hastaneye gideceğim . eşim de çok üzgün ama hayırlısı böyleymiş demekki Rabbim bebişinle sana sağlıklı ömürler versin

bi süre bebek düşünmüyorum en az 6 ay... zaten tam anlamıyla rahim anca toparlıyormuş . tekrar aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum neden oldu diye çok düşünüyoruz araştırılması için kapsamlı bi hastaneye gideceğim . eşim de çok üzgün ama hayırlısı böyleymiş demekki Rabbim bebişinle sana sağlıklı ömürler versin
Tamam canim sen dogru zmaani daha iyi bilirsin. Insallah yeniden guzel haberlerle karsilasacagiz sevgiyle kal

ağızdan alınca uyku yapıyor ve ağır geliyor ama dediğim gibi kapsülü vajinaya bıraktığın zamanda yatmalısın 2 yada 3 saat kadr yoksa wc ye gittiğinde krem gibi akıyor.birde kapsülü hemen vajen girişine bırakma yanma yapar biraz ileri itmen lazım daha kalıcı oluyor.benim içteki kanama alanı çok şükür geçti yüzde 80 iken 10 a düşmüş.ayrıca progestan iğnesinide 1 ay boyunca hafta günaşırı yaptırdım haftada 1 kez de proluton yaptırdım.şimdi prolutona halen devam ediyorum...
Merhaba ben de 2 tane vajinal 1 tane ağızdan alıyorum hepsini vajinal mi almalıyım 5+6 dayım 2 günde bir lekelenme oluyor progestan iğneyi kaçgünde bir kaç ay yaptınız prolutona ne zaman başladınız

ladespedida diğer forumdanda yazmıştım sana bende kullandım progestan 200 mg 3 kez en etkili yapabiliyorsan sabah ve akşam vajinal koy ama yatıp bekelemen gerekiyor çünkü 1 2 saat sonra geri çıkabiliyor.öglende ağızdan al ama bunlar iki çeşit değilki aynı kapsül hem ağızdan hem vajinal kullanııyor.vajinal alınca daha etkili tavsiyem
Sabah 1 tane gece 2 taneyi anda mı koyacaz yoksa sabah öğlen akşam mı koyacaz

ağızdan alınca uyku yapıyor ve ağır geliyor ama dediğim gibi kapsülü vajinaya bıraktığın zamanda yatmalısın 2 yada 3 saat kadr yoksa wc ye gittiğinde krem gibi akıyor.birde kapsülü hemen vajen girişine bırakma yanma yapar biraz ileri itmen lazım daha kalıcı oluyor.benim içteki kanama alanı çok şükür geçti yüzde 80 iken 10 a düşmüş.ayrıca progestan iğnesinide 1 ay boyunca hafta günaşırı yaptırdım haftada 1 kez de proluton yaptırdım.şimdi prolutona halen devam ediyorum...
Progestan ve prolutonu hangş ayda başladınız nasıl kullandınız iğneleri kaç günde bir kaç hadta ben 5 +6 yım

Progestan ve prolutonu hangş ayda başladınız nasıl kullandınız iğneleri kaç günde bir kaç hadta ben 5 +6 yım
papatya benim 7 haftada kanamam başladı progest. günde 3 kez kullandım sabah öğle akşam.hepsini ağızdan alınca sersemletiyor die sabah akşam vajinal koydum (daha etkili) öğlen ağızdan aldım 3.aya kadar devam ettim şimdi günde 1 e düştü..progestn iğnesini yaklaşık 3 ay kullandım. önce 2 hafta boyunca gün aşırı, sonra 3 günde 1 tane yaptırdım.prolutonda haftada 1 yatırdım hala devam ediyorum.dediğim gibi bunların hepsi 7.haftada başladı.

Geçen hafta kanamam olunca doktoruma gittim, bana progestan yazdı. karaciğer rahatsızlığım olduğundan dolayı vajinal yoldan almamı söyledi. 2 gün sonra kanamam kesildi. Ancak kasıklarımda müthiş ağrım oluyor. Bu ilacın yaptığını düşünüyorum. Sizde de böyle ağrı oldu mu?

Kızlar ben de hamile olduğumu 10 gün kadar önce kahverengi leke sebebiyle dr gittiğimde öğrendim. 3-4 gün leke oldu sonra kanamaya döndü. Çok öyle şakır şakır değil ama kanama var yani bariz. Düşürüyorum dedim kesin, doktorda çok umutsuzdu, 2 günde bir b- hcg baktırıyoruz, 936 ya yükseldi bugün itibarıyla. Progestan kullanıyorum günde bir kez 200 mg ağızdan. Kanama devam ediyor:( nereye gidiyor bu gebelik bilemiyorum, düşüyo derken bhcg yükseliyor, bi taraftan kanama. Geçer mi zamanla ??

Merhaba arkadaşlar ben doğuda görev yaptığım için doktora gidemiyorum progestan 100mg kullanıyorum hem çocuk için hem adet olmak için ayın birinde adet oldum 15.günü içmeye başladım günde 3 tane daha ilaç bitmeden 22 sinde adet oldum tekrar günde 3 tane aldığım için miki erken oşdum acaba bi bilen var mı arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz lütfen

Selam kizlar bende 1 haftadir progestan kullaniyorum,agizdan ama cokkkkk halsizim surekli yatiyorum midem bulaniyo ,basim donuyo,bugun dr.gittim vajinafan kullan dedi bakalim bu geceden itibaten deniycegim inşallah duzelir etkileri,bu arada ben folikasit,bebe aspirinide kullaniyorum benim gibi olan varmi?

Back
X