ya lutfen bana cevap verin bu progesteron fitili adet gununu mu geciktiriyo benim bugun transferin onikinci gunu testim cuma gunu hala adet olmadim gunum baya gecti bende umitlenmistim acaba hamilemiyim diye hala umitliyim ama burdaki bazi arkadaslar bu fitili kullandigi halde bebek tutmayinca testen once adet oluyolar bu nasil oluyo madem geciktiriyo kizlar cok korkuyorum lutfen bildiginiz bisey varsa yazin ben sadece fitil kullaniyom gunde uc kez
evet her insanda ayni olmuyomus cunku burda negatif cikan arkaadaslarimizin cogu regl oluyo testen once seninde agrin varmiysi peki benim tarnsferin ucuncu gunuyle yedinci gunu arasi cok agrim oldu sence bu olumlu bi belirtimi kuzi
banada doktor hap verdi ama hap bittikten sonra adet olacaksın dedi
ama ben ahpı kullandığım süre içerisinde azar azar benden kan geldi anlamadım çocuk istiyorum üç yıldan beri ama olmuyor ben de poko varmış ne olur bana cevap yazın bu hap iş yarıyormu şimdiden tşk
bu iğneler kaçıncı haftaya kadar kullanılıyor bilen varmı
Slm, bende aynı igneyi (gunde 1 kez 50mg) kullanıyorum,
ilk zamanlar sadece ignenin girişi cok acıtıyordu senağlama, şişlik az da olsa oluyor, gece yatmadan kolonyalı pamuk ile masaj yapiyoruz dagılsın diye....
Hastanenin birince ignenin cok acıttıgını söleyınce önce sogutucu sprey (cocuklara kullanıyorlarmış) kullandılar sonra igneyi vurdular; bende her gittigimde yerde sprey soruyorum artık iğneyi de hissetmiyorum, morluklarim var ama herhangibir agrım yok cok şükür.....
Siz de mutlaka sogutucu sprey isteyin, hastanelerin cogunda var, siz istemedikce böyle birsey kullanmıyorlar... Ayrıca iğneye bir etkiside yok, vurulacak yer soguktan dondugu için iğne falan hissetmiyorsunuz.... kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?