progesteron iğne yerine sadece jel kullanılacakmış doğrumu

YILDIZ1980

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2010
861
6
46
İstanbul
arkadaşlar transfer sonrası progesteron iğne yerine bunun jelini veriyorlarmış. crione jel.. doktoruumda jel verdi. ama iğne daha etkli olmazmı. doktorum artık iğne tercih edilmiyor kalçada birikip kalıyor dedi. gün sayan arkadaşlar ne kullanıyorsunuz jel içime sinmiyor

arkadaşlar transfer sonrası progesteron iğne yerine bunun jelini veriyorlarmış. crione jel.. doktoruumda jel verdi. ama iğne daha etkli olmazmı. doktorum artık iğne tercih edilmiyor kalçada birikip kalıyor dedi. gün sayan arkadaşlar ne kullanıyorsunuz jel içime sinmiyor

canım kafana takma her doktor faklı ama temelinde aynı uygulama yapıyor kimisi jel kimisi fitil kimisi igne kimisi ikisi bir arada yapıyor mesela be jel ve igne kullanıyorum

valla ben sabah akşam progeston iğneyi hamileleiğin 3. ayına kadar hergün vurundum günde 1 tane de jel kullanıyordum bnm ki biraz fazlaydı sanki diğer arkdşlara göre hiçbir sıkıntı olmamasına rağmen ama her dr. kend yöntemlerş var sanırım

canım bende transferden sonra iğne kullanmaya başladım.kalp atışını duyana kadar.ondan sonra jele geçtik 12.haftaya kadar
sonra sadece elevit ve coraspin okadar

Back
X